Bugün 11-13-14 Mart Kar Yağışı Okullar Tatil Mi? Okullar Yarın Sakarya Ve Yalova Valiliği Tatil Mi?

Bugün 11-13-14 Mart Kar Yağışı Okullar Tatil Mi? Okullar Yarın Sakarya Ve Yalova Valiliği Tatil Mi?
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 09:48:00

Bugün 11-13-14 Mart kar yağışı Sakarya ve Yalova'da okullara kar tatili var mı? Sakarya ve Yalova'da kar yağışı yine kendini göstermeye başladı. Türkiye'nin her tarafından kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Bu anlamda vatandaşlar kar tatili olup olmadığını MEB ve Valilik hesapları üzerinden takip ediyor. Peki, Sakarya ve Yalova'da okullar yarın tatil mi? Sakarya ve Yalova Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı?

​Sakarya ve Yalova Valiliği okullar yarın tatil mi? Kar yağışının başlamasıyla binlerce öğrenci, " 11-13-14 Mart Okullar Sakarya ve Yalova'da kar tatili var mı? Sorusuna cevap aramaya başladı. Her kar yağışının sonrasında bulunduğu gibi gözler yine Valilik'te... Peki, 11-13-14 Mart okullar Sakarya ve Yalova'da tatil mi? Sakarya, Yalova Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? Okulların kar tatili olup olmadığı ile alakalı son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor.

SAKARYA VE YALOVA VALİLİĞİ OKULLAR YARIN TATİL Mİ? BUGÜN 11-13-14 MART KAR YAĞIŞI OKULLAR TATİL Mİ? MEB

Sakarya ve Yalova'da​ kar tatili kar tatili gelir gelmez haberimizde yer alacak.



10 MART 2022 KAR TATİLİ OLAN İLLER!

BAYBURT'TA EĞİTİME 'KAR' ENGELİ


BAYBURT'ta, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün öğleden sonra ve yarın amacıyla eğitime ara verildi.

Kentte yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, bugün öğleden sonra ve yarın amacıyla tatil edildi. Hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılırken, Bayburt Valiliği'nden oluşturulan açıklamada, "İlimiz çapında etkili olan güçlü kar yağışının sebep olabileceği muhesas olumsuzlukları engellemek ve eğitim öğretim faaliyetlerinin itimat amacıyla da sürdürülebilmesi adına oluşturulan değerlendirmeler neticesinde; 09 Mart 2022 Çarşamba öğleden sonra, 10 Mart 2022 perşembe tam gün olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel bütün kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri'nde eğitim öğretim faaliyetlerine ara verilmiştir. Belirtilen tarihlerde kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile kamu personeli de bu kapsamda idari izinli sayılacaktır" denildi.

KOCAELİ'DE EĞİTİME KAR ENGELİ


Kocaeli'de, şehirde etkili olması beklenilen kar yağışıyla alakalı yarından itibaren bütün eğitim ve öğretim kurumlarının pazartesi gününe kadar faaliyetlerine ara verilen bildirildi.

Valilikten oluşturulan yazılı açıklamada, şehri etkileri altına alması beklenilen olumsuz hava koşulları nedeniyle "Karla Mücadeleye Hazırlık ve Koordinasyon Toplantısı" ile "İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı"nda birtakım kararlar alındığı belirtildi.

Açıklamada, yarından itibaren, şehirdeki bütün resmi ve özel esas eğitim ve ortaöğretim kurumları ile halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, detaylı kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarına, Kur'an kursları ile 4-6 yaş arası ana sınıfları da dahil olmak üzere, bütün eğitim kurumlarında eğitim faaliyetlerine 14 Mart Pazartesi gününe kadar ara verildiği kaydedildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı özel kreş ve gündüz bakımevleri ile çocuk kulüplerinin faaliyetlerine de söz hususu tarihe kadar ara verildiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Üniversite rektörlerimizle oluşturulan istişareler tarafında ilimizdeki yükseköğrenim faaliyetlerinde yüz yüze eğitime, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul, süreğen hasta ve engelliler ile hamile personelin 14 Mart Pazartesi gününe kadar idari izinli sayılmalarına, kurumlarımızca mecburi hizmetlerin yürütülmesi amacıyla asgari civarda personel bulundurulması kaydıyla, itimatlik, sağlık, AFAD, ulaşım ve meydana gelebilecek hasarları teşhis etmek amacıyla görevlendirilecek Valiliğimize ve mahalli yönetimlere bağlı birimlerdeki teknik personel dışında memur, işçi ve başka personelin 11 Mart Cuma günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir."



İSTANBUL'DA 14 MART'A KADAR OKULLAR TATİL!

İSTANBUL Valiliği, İstanbul'da beklenilen kar yağışı nedeniyle okullarda eğitim, öğretime, 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar ara verildiğini açıkladı. İstanbul Valiliği, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda İstanbul'da beklenilen kar yağışı önlemleri ele alındı. İstanbul Valiliği'nden oluşturulan açıklamada, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden bugün saat 10.30'da alınan bilgilere göre 10 Mart 2022 Perşembe günü (Yarın) İstanbul amacıyla TURUNCU alarm verilmiştir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR