Bu Bankalara Borcu Olanlar Yaşadı! Borçlarımı Ödeyemiyorum Diyenler! Finans, İNG, İş Bankası Müjdesi

Bu Bankalara Borcu Olanlar Yaşadı! Borçlarımı Ödeyemiyorum Diyenler! Finans, İNG, İş Bankası Müjdesi
YAYIN TARİHİ: 15.01.2022 10:15:00

Kredi borçlarını ödeyemeyen veya ödeme konusunda zorluklar çeken vatandaşlar borç transferi kredisini kullanarak bu kredi borçlarından kurtulabilmektedir. Özellikle dolar kurunda ki ani iniş ve çıkışlar neticesinde vatandaşlar ekonomik olarak ciddi sıkıntılar çekmektedirler.

Durum böyle olunca kredi borçları birçok vatandaş tarafından ödemeyecek seviyeye geldi. Bu nedenle hem banka puanınızı düşürmemek hem de kara listeye düşmemek isteyen kredi borcu olan vatandaşlar vardır. Bu vatandaşlar borç transferini kullanarak bir nebze olsun ekonomik rahatlığa kavuşma fırsatı yakalamaktadır. Borç transferi kredisini veren bankalar ise Finansbank, İş Bankası ve İNG Bankasıdır. İşte borç transferine dair merak edilen bütün ayrıntılar! Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

Borç Transferi Kredisi Nedir?


Bankalardan kredi çekip ödeyemeyen vatandaşlar, borç transferi kredisi veren bankalar ile görüşerek borçlarını kapatabilir. Borcu kapsamında uygun bankalardan borç kadar kredi çekilir. Bu çekilen kredi ile borç olan bankaya ödeme yapılır. Yeni kredi çekilen bakaya olan borç ise diğer bankasının faiz tutarından daha az olacak şekilde hesap edilir.




Bu nedenle borcunuz bir miktar azalarak el değiştirmiş olur. Aynı zamanda yeni borcunuz olduğu bankalar ödemelerin daha kolay bir şekilde yapılabilmesi için taksit sayısını müşterilerin tercihlerine bırakmaktadır. Bu taksit seçenekleri ve faiz oranları borç transfer yapacağınız bankalar arasında değişiklik göstermektedir. 

Borç Transferi Kredisi Maliyet Hesaplaması


Borç transferi kredisi kapsamında kredi veren sadece üç banka bulunmaktadır. Bu bankaların ise faiz ve borç geri ödeme vade sayısı şu şekildedir. QNB Finansbank bu krediyi 36 ay vade ile yüzde 1,49 kredi faizi uygulayarak vermektedir. İNG Bankası ise aynı şekilde 36 ay vade imkanıyla yüzde 1,59 kredi faizi uygulamaktadır. İş bankası bu bankalar arasında en yüksek kredi faizi uygulayan bankadır. Yüzde 1,75 faiz oranı vermekte olup 36 ay vade fırsatı vermektedir.


İlerleyen zamanlarda diğer bankalarında borç transferi kredisi uygulamasına geçebileceği düşünülmektedir. Ayrıca bu kredi faiz tutarlarında ki oranlar tüm borçlar için aynı olup belirli bir limit söz konusu değildir.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR