Bu Bankadan Kredi Notu Düşük Olanlar 10.000 TL Alacaklar, Banka Genel Müdürlükten Duyuru Yapıldı

Bu Bankadan Kredi Notu Düşük Olanlar 10.000 TL Alacaklar, Banka Genel Müdürlükten Duyuru Yapıldı
YAYIN TARİHİ: 13.07.2021 14:02:00

Bu Bankadan Kredi Notu Düşük Olanlar 10.000 TL Alacaklar, Banka Genel Müdürlükten Duyuru Yapıldı. Son Dakika Kampanyası olarak verilen ve 10.000 TL'ye kadar ödenecek bu kredilerin detayları haberimizde...

Kredi notu son zamanlarda bankalardan kredi başvurusu yapan kişilerin oldukça merak ettikleri bir durumdur. Özellikle kredi notu düşük olan kişilere bankaları artık onay vermemeye başladı. Sizin de eğer kredi notunuz düşük ise bazı bankalardan kredi başvuruları yapabilirsiniz. Bu bankalardan bir tanesi de Fibabanka'dır.

Fibabanka üzerinden kredi notu düşük olan kişiler 10.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi kullanabiliyor. Bu kredi tamamen kişilerin kredi notunu tekrardan yükseltilebilmesi için bir şans olacaktır. Dilerseniz şimdi nasıl başvuru yapabilirsiniz ve kredi başvuru şartları nelerdir, bu konu hakkında bilgiler verelim.

Fibabanka 10.000 TL kredi notu düşük olanlara nasıl kredi veriyor?

Fibabanka üzerinden 10 bin TL kredi notu düşük olan kişiler başvuru yapmak istiyorsa bazı şartlar vardır. Bu şartlarda birincisi banka sizden bir kefil isteyecek kefil olacak kişinin de kredi notu yüksek olması gerekiyor. Kredi notu düşük olan kişiler maalesef tek başlarına bu krediyi alamazlar. Eğer sizlerde bankalar üzerinden kredi notumuz düşük olduğu için onay alamıyorsanız Fibabanka şubelerine kimlik gelir belgesi ve kefiliniz ile birlikte giderek bu krediyi kullanabilirsiniz. Kefilinizinde gelir belgesi ve kimliği yanında olması gerekiyor. Size en yakın banka şubesinden yapacağınız bu kredi başvurusunda onay alırsanız, hemen 24 ay vadeye kadar 10.000 TL kredi kullanırsınız. Bu kredi başvurularında internet üzerinden veya SMS ile başvuru yapılmamaktadır. Çünkü bu şekilde kredi başvurusu yaparsanız banka sizlere kredi notunuz düşük olduğu için olumsuz yanıt verecektir. 10.000 TL kredi kullanan kişiler 24 ay vadeli yaptıkları kredilerde erteleme imkanı yapamaz.
Ayrıca emekli olan kişilerde bu kredileri kullanabiliyor. Emekli maaşınızı bu bankaya taşırsınız Fibabanka üzerinden 10 bin TL'ye kadar kredinizi kullanabilirsiniz. Fibabanka ayrıca Kredi kullanımı yapan kişilerin İlk 2 ay düzenli ödemesinden sonra kendi banka kredi kartı olan Bonus Fibabanka kredi kartını da müşterilerine verecektir.

Fibabanka normal müşterilere kredi nasıl veriyor?

Eğer kredi notunuz 1100 ve üzerinde ise Fibabanka üzerinden SMS atarak ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz. Bunun için  TC kimlik numaranızı 34 22 numarasına göndermeniz gerekiyor. Gönderim yaptıktan sonra banka sizlere hemen ne kadar onay aldığınızı söyler. Bu krediler de 50.000 TL'ye kadar değerlendirme yapılır. Üstelik kredi notu yüksek olan kişilerin daha düşük faizlerle bu bankadan kredi kullanacağın da söylemek istiyoruz. 50.000 TL kredi kullandığınızda normal müşteri grubundakiler 36 ay vadeye kadar kredilerine alabilir. Ayrıca ilk taksit ödemenizde de 3 ay erteleme yaparak bu kredi için başvuruda bulunabiliyorsunuz. Başvuruları ayrıca internet sitesi üzerinden de yapılmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR