BTT Coin Ne Oldu, Bittorrent Coin Neden Düştü? Bittorrent Coin Patladı: Paribu BTT Coin Yorumları...

BTT Coin Ne Oldu, Bittorrent Coin Neden Düştü? Bittorrent Coin Patladı: Paribu BTT Coin Yorumları...
YAYIN TARİHİ: 21.01.2022 18:20:00

​Kriptop para piyasalarında hareketli anlar yaşanıyor. Binlerce fert tarafından takip edilen birimlerden birisi ise Bittorrent coin oldu. Bittorrent coin son dakika gelişmeleri bu kapsamda takip ediliyor. Çoğunlukla son günlerde başta Bitcoin olmak üzere pek çok kripto para biriminde dalgalı bir seyir görülüyor. Peki, BTT coin ne oldu? Bittorrent coin neden düştü? İşte Paribu BTT yorumlarıyla ilgili detaylar...

Bittorrent coin son dakika gelişmeleriyle alakalı yaşanan mercek altına alındı. Kripto para birimindeki son gelişmeleri takip edenler husus ile alakalı yaşanan son dakika gelişmelerine odaklandı. Bu bağlamda "Bittorrent coin niçin düştü?" sorusunun cevap da merak ediliyor. Peki, BTT coin ne oldu? İşte Bittorrent coin son dakika gelişmelerine dair merak edilenler... Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

BİTTORRENT COİN PATLADI: BTT COİN NE OLDU, BİTTORRENT COİN NEDEN DÜŞTÜ? PARİBU BTT COİN YORUMLARI...


1 BTT saat 15.30 itibariyle $0,002777 civarında işlem görüyor.

İşte son oluşturulan açıklamalar;

Binance 10 Ocak'ta BitTorrent (BTT) Token Değişimi, ile alakalı yaptığı açıklamada;

Değerli Binance Kullanıcıları,

Binance, BitTorrent (BTT) token değişimi, 1:1.000 yenileme planı ve tekrardan adlandırma planını destekleyecektir. Bu değişiklikle alakalı detaylar, alttaki vakit çizelgesinde verilmektedir:
11/01/2022 günü saat 05.00'te (TSİ), Binance BTT/BUSD ve BTT/USDT çiftlerinde çapraz marjin borç alma ve izole marjin borç alma işlemlerini durduracaktır.
14/01/2022 günü saat 05.00'te (TSİ), Binance bütün BTT marjin pozisyonlarını kapatacak, bir otomatik uzlaşma gerçekleştirecek ve bütün bekleyen BTT marjin emirlerini iptal ettikten sonra BTT/BUSD ve BTT/USDT çapraz marjin alım-satım çiftlerinin yanı sıra BTT/BUSD ve BTT/USDT izole marjin alım-satım çiftlerini de listeden kaldıracaktır. Yeniden listeleme amacıyla ayrı bir duyuru yapılacaktır.

14/01/2022 günü saat 05.00'te (TSİ), Binance Vadeli İşlemler bütün BTT vadeli işlemler pozisyonlarını kapatacak, bir otomatik uzlaşma gerçekleştirecek ve BTT/USDT vadeli işlem sözleşmesindeki bekleyen bütün emirleri iptal ettikten sonra bu sözleşmeyi listeden kaldıracaktır. Daha çok bilgi amacıyla lütfen Vadeli İşlem Sözleşmelerinin Listeden Kaldırılması Sürecine bakın. Yeniden listeleme amacıyla ayrı bir duyuru yapılacaktır. Aşırı fiyat hareketleri ya da fiyat endeksinden aşırı sapma durumunda, Binance Vadeli İşlemlerin maksimum kaldıraç sayısal değeri, her bir kademedeki pozisyon sayısal değeri ve sürdürme marjini de dahil olmak üzere marjin kademelerini ayarlamak, getiri seviyesi, prim ve maksimum fonlama seviyesi da dahil olmak üzere fonlama oranlarını yenilemek, fiyat dizininin bileşenlerini değiştirmek ve Gösterge Fiyatını yenilemek amacıyla Son Fiyat Koruması mekanizmasını kullanmak da dahil fakat bunlarla sınırlı kalmaksızın ek koruyucu önlemler alabileceğini lütfen unutmayın. Daha çok bilgi amacıyla lütfen Fiyat Endeksine bakın.


14/01/2022 günü saat 09.00'da (TSİ), Binance BTT Esnek Birikimlere katılması durduracak ve Esnek Birikimlere katılım sağlanan bütün BTT'ler otomatik olarak geri alınıp aynı gün kullanıcıların spot cüzdanlarına yatırılacaktır. Askıya alma evvel BTT Esnek Birikimlerden gelen ödüller, katılım vakitı ve miktarına bağlı olarak hesaplanıp dağıtılacaktır.
BTT yatırma ve çekme işlemleri, 17/01/2022 günü saat 05.00 (TSİ) itibarıyla askıya alınacaktır. BTT yatırma işlemlerinizin tamamlanabilmesi amacıyla belirti edilen tarih ve saat evvel yeterli vakit bıraktığınızdan lütfen emin olun. Bu süreden sonra yatırılırsa, tokenler hesabınıza geçmeyecektir.

BİTTORRENT COİN (BTT COİN) NEDİR?


Kripto para piyasasına her gün yeni alt conler ekleniyor. Yatırımcılarının yüzünü güldüren alt coinlere bir yenisi daha eklendi. BitTorrent coin hatrı sayılır bir yatırımcı kitlesini kendine çekmeyi başardı. 

2001 senesinde etkinliğe geride bıraktığımız eşler arası dosya paylaşım protokolü BitTorrent ile tümleşik biçimde çalışan BTT, daha süratli dosya transferi amacıyla kullanılabiliyor. Eşler arası ağda paylaşılan dosyaların indirme süratini çoğaltmak amacıyla kullanılabilen BTT aynı zamanda, indirilmiş dosyaların başka kullananlara paylaşılması (seed) karşılığında da kazanılabiliyor. Daha yalın bir ifadeyle kullanıcılar, BTT ödeyerek dosyaları daha süratli indirebiliyor, indirme prosedürü bittikten sonra bu dosyayı paylaşıma açarak BTT kazanabiliyor.

BitTorent, son senelerde gittikçe daha çok merkeziyetsizleşen, tanınmış bir eşler arası (P2P) dosya paylaşım ve Torrent platformudur. Esasen Temmuz 2001'de kullanıma açlan BitTorent, Temmuz 2018'de blockchain platformu TRON doğrultusundan satın alındı. Satın alınışından beri BitTorrent, Şubat 2019'da pazara sürülen özel bir mahalli kripto para tokeni olan BTT ile eş güdümlü detaylı vasıtalar ekledi. BTT, TRON'un kendi blockchain ağı üstünde TRC-10 standardını kullanarak pazara sürüldü.Resmi bildirime göre BitTorrent, güncel olarak dünyadaki "en büyük merkeziyetsiz P2P etkileşim protokolü.

BİTTORRENT YATIRIM YAPILIR MI?


BitTorrent'e yatırım gerçekleştirmek isteyen bireylerin kripto para borsalarını kullanarak işlem yapmaları gerekmektedir. Fakat alım satım yapılacak bu sanal para borsası platformunu seçerken gelecekte problem yaşamamak amacıyla işlemlerin saygın ve itimat edilir platformlarda yapılması gerekir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR