Borçlar Sıfırlanıyor! 100.000 TL’ye Kadar Borcu Olanlara Müjde! Yardıma Koştular! Almak İçin...

Borçlar Sıfırlanıyor! 100.000 TL’ye Kadar Borcu Olanlara Müjde! Yardıma Koştular! Almak İçin...
YAYIN TARİHİ: 24.11.2021 11:20:00

Pandemi sonrasında her şey darmadağın oldu. Ekonomi zor duruma düştü. Dolar ve altının fırlaması ise üstüne tuz biber oldu. Vatandaşlar artık borçlarını ödeyemez hale geldi. Bu anlamda bazı bankalar yardıma koştu. O bankalar arasında Garanti BBVA ve QNB Finansbank bulunuyor. Bu bankalar vatandaşa 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi veriyor.

Borçlar Sıfırlanıyor! 100.000 TL’ye Kadar Borcu Olanlara Müjde! Yardıma Koştular! Almak İçin... Bankalar biriken borçlar için yardıma koştu. Bu anlamda kesenin ağzı açılmış durumda. Garanti BBVA ve QNB Finansbank 100.000 TL'ye kadar para veriyor. Bu para borçları kapatmak için oldukça yeterli oluyor. İşte Garanti BBVA ve QNB Finansbank’ın borç transfer kredisi ve detaylarını www.haberlerim.com.tr'de bulabilirsiniz. 



Pandemi sonrasında Türkiye ekonomik buhrandan nasibini aldı. Bu bağlamda vatandaşlar ay sonunu getirmekte oldukça zorlanıyorlar. Borçlar ise biriktikçe birikiyor. Vatandaşların borçları her geçen gün artarken ek hesap sürekli olarak eksi veriyor. Bazı bankalar ise adeta hızır gibi yetişiyor. Bunlardan ikisi ise Garanti BBVA ve QNB Finansbank olarak göze çarpıyor. 

Garanti BBVA Borç Kapatma Kredisi


Garanti BBVA, borçlu olan kişilerin yanında yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar adeta borç batağına girdiği şu dönemde herkes Garanti BBVA tarafından yapılan borç kapatma kredisine koştu. Kişiye özel oldukça uygun faiz oranlarıyla 36 vadeyle 100.000 TL'ye kadar para alma şansınız bulunuyor. Borç kapatma kredisinde ise prosedür fazla olmuyor. Mobil olarakta bankanın internet sitesinden başvuru yapabilirsiniz. 



QNB Finansbank, Borç Kapatma Kredisi

Ekonomik olarak felaket günler geçirenler dermanı bankalarda arıyor. Bu anlamda borç kapatma kredisi bir hayli önem kazanmış durumda. QNB Finansbank ise yerinde durmuyor. Vatandaşları mest etmeye devam ediyor. Banka, %1,53, %1,99 ve % 2,27 şeklinde vatandaşa göre değişen faiz oranları ve 36 aya varan vade alternatifi sunuyor. Bankaların borç aktarma kampanyasına müracaatte bulunmak isteyen vatandaşlar en yakın banka şubeleriniz ziyaret ederek, daha çeşitli verilere ulaşabilirsiniz. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR