Paribu, Binance Bittorrent Coin Yorum! BTT Coin Ne Oldu? Bittorrent Coin Neden Yok, Açıldı Mı?

Paribu, Binance Bittorrent Coin Yorum! BTT Coin Ne Oldu? Bittorrent Coin Neden Yok, Açıldı Mı?
YAYIN TARİHİ: 26.01.2022 10:55:00

​Kripto para piyasalarında özellikle iki haftalık işlemlere bakıldığında büyük şok yaşanıyor. Dün 33 bin dolar seviyelerine kadar düşen Bitcoin şu saatlerde 36.100 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Öte yandan Bittorrent coin ile ilgili araştırmalar son bir haftada artışa geçti. Büyük kripto borsalarında birimin görülmemesi yatırımcıları şaşırttı. Herkes detayları merak ederek araştırma yapıyor. Peki, BTT coin ne oldu? Bittorrent coin neden yok, ne zaman açılacak? Paribu, Binance Bittorrent coin yorumları nedir? 

BTT coin ne oldu? Bittorrent coin neden yok, ne zaman açılacak? Paribu, Binance Bittorrent coin yorumları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kripto para piyasalarında dinamik anlar yaşanıyor. Genellikle son vakitlarda başta Bitcoin olmak üzere pek çok kripto para biriminde dalgalı bir seyir görülüyor.Bu kapsamda altcoinlerdeki son gelişmeleri takip edenler husus ile alakalı yaşanan ilerlemelere odaklandı. Binlerce birey doğrultusundan takip edilen birimlerden birisi ise Bittorrent coin oldu. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

BİTTORRENT COİN NEDEN YOK, AÇILDI MI? PARİBU, BİNANCE BİTTORRENT COİN YORUM! BTT COİN NE OLDU?


Henüz Bittorrent Coin ile ilgili kripto borsalarından bir açıklama gelmediğini belirtelim. Geldiğinde haberimizle hemen size aktarılacaktır.

BİTTORRENT COİN NE KADAR?


1 BTT saat 13.00 itibariyle $ 0,002774 civarında İŞLEM görüyor.

BITCOIN FENA PATLADI 


Kasım ayında tarihi yüksek düzeyi olan 69 bin doları gören Bitcoin bu aşamadan sonra hep değer kaybı yaşadı. Analist ve eksprlerin destek-direnç seviyeleri boşa çıkarken ayı piyasasının pençelerine sıkışan Bitcoin 32 bin dolara kadar geriledi. Böylece kısa sürede yüzde 52 orhemen değer kayıbı yaşadı.


BİTTORRENT COİN (BTT COİN) NEDİR?

Kripto para piyasasına her gün yeni alt conler ekleniyor. Yatırımcılarının yüzünü güldüren alt coinlere bir yenisi daha eklendi. BitTorrent coin hatrı sayılır bir yatırımcı kitlesini kendine çekmeyi başardı. 

2001 senesinde etkinliğe geride bıraktığımız eşler arası dosya paylaşım protokolü BitTorrent ile tümleşik biçimde çalışan BTT, daha süratli dosya transferi amacıyla kullanılabiliyor. Eşler arası ağda paylaşılan dosyaların indirme süratini çoğaltmak amacıyla kullanılabilen BTT aynı zamanda, indirilmiş dosyaların başka kullananlara paylaşılması (seed) karşılığında da kazanılabiliyor. Daha yalın bir ifadeyle kullanıcılar, BTT ödeyerek dosyaları daha süratli indirebiliyor, indirme prosedürü bittikten sonra bu dosyayı paylaşıma açarak BTT kazanabiliyor.



BitTorent, son senelerde gittikçe daha çok merkeziyetsizleşen, tanınmış bir eşler arası (P2P) dosya paylaşım ve Torrent platformudur. Esasen Temmuz 2001'de kullanıma açlan BitTorent, Temmuz 2018'de blockchain platformu TRON doğrultusundan satın alındı. Satın alınışından beri BitTorrent, Şubat 2019'da pazara sürülen özel bir mahalli kripto para tokeni olan BTT ile eş güdümlü detaylı vasıtalar ekledi. BTT, TRON'un kendi blockchain ağı üstünde TRC-10 standardını kullanarak pazara sürüldü.Resmi bildirime göre BitTorrent, güncel olarak dünyadaki "en büyük merkeziyetsiz P2P etkileşim protokolü.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR