BİM, A101-MİGROS Market, Kasap, Şarküteri, Manav Alışverişlerinde 75 TL Verilecek! Son Gün Uyarısı

BİM, A101-MİGROS Market, Kasap, Şarküteri, Manav Alışverişlerinde 75 TL Verilecek! Son Gün Uyarısı
YAYIN TARİHİ: 21.01.2022 17:20:00

BİM, A101-MİGROS Marketten yapacağınız gıda alışverişlerinde bomba kampanya başladı. Ay sonuna kadar World Card’ı olanlar kazanıyor. World ile market, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde gerçekleştireceğiniz ilk 200 TL ve üzeri harcamanızdan ileri her 200 TL ve üzeri harcamanıza 15 TL, toplamda 75 TL Worldpuan armağan ediliyor!

İşte kampanyaya dair bütün detaylar:

Kampanya 12-31 Ocak 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
Market ve internet üzerinden Yapı Kredi World Üye İşyerleri kapsamında yapılacak besin marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerindeki alışverişler amacıyla geçerlidir.
Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka Worldcard’lar dahildir, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka Worldcard’lar ile kampanyaya dahil sektörlerdeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nde yapılacak harcamalar dahildir.
Migros sanal market harcamaları geçerli değildir.
Nakit çekim, mail order prosedürleri, iade ve puan tüketimi prosedürleri dahil değildir.
Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
Dijital kartla oluşturulan harcamalar kampanyaya dahildir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri harcamanın ilki kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya Katılım

Kampanyaya SMS (kısa mesaj) ile ya da World Mobil programı üzerinden katılım yapılabilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en çok 75 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanya kapsamında tek seferde oluşturulan ilk 200 TL ve üzeri alışverişten ileri her 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL Worldpuan kazanılacaktır.
Bireysel kredi kartları amacıyla; kampanyaya katılım yapılması halinde kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 3 Şubat 2022 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması halinde yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 5 Mart 2022’dir.

Kullanılmayan Puanlar Geri Alınacak


Kullanılmayan Worldpuan’lar 6 Mart 2022’de geri alınacaktır.
Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması halinde TLcard’lara 3 Şubat 2022 tarihinde yüklenecektir.
Müşterinin puan yükleme sırasında bütün bireysel kredi kartlarının kapalı olması halinde kampanya kapsamında yalnızca TLcard alışverişleri amacıyla kazandığı puanlar bireysel TLcard’ına yüklenecektir.

Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile rastgele bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki bütün alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması halinde puan yükleme sırasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’lara yüklenecektir.
Puan yükleme sırasında hem bireysel kredi kartının hem de bireysel TLcard’ının açık olması halinde kazanılan puanlar bireysel kredi kartına yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 5 Mart 2022’dir.

Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak amacıyla GIDA yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454’e göndermeleri gerekmektedir.

Müşterilerin SMS katılması edebilmesi amacıyla açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartlarının ya da bireysel TLcard’larının olması gerekmektedir.
World Mobil programından kampanya katılması yapılırsa SMS ile katılım yapılması gerekmemektedir.
Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılması amacıyla GIDA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir.
SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.
Müşterilerin World Mobil üzerinden katılım edebilmesi amacıyla açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları ya da Yapı Kredi bireysel TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir.

Kampanyaya World Mobil programından “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
Kampanya koşulları kart tipleri bazında farklılık gösterebilir.
Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.
Kampanyaya dahil işlemler amacıyla Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
Yapı Kredi kampanyayı dilediği vakit durdurma ve/ya da kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.


 
Kampanya kapsamındaki işlemler kesinlikle World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS Sistemi üzerinden geçmelidir.
Bu kampanyamıza katılmasınızla birlikte, tarafınıza ait Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcardlar prosedür verileriniz, 12-31 Ocak 2022 tarihleri arasında, Bankalara ait sanal POS’lardan toplanacaktır.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR