Bendeniz’den Aleyna Tilki’yi Kızdıracak Sözler: Dünya Piyasasında Şansı Yok…

Bendeniz’den Aleyna Tilki’yi Kızdıracak Sözler: Dünya Piyasasında Şansı Yok…
YAYIN TARİHİ: 17.04.2021 14:21:00

Şarkıcı Bendeniz, Aleyna Tilki’nin dünya starı olma hedefi için “Pop müzik tüm dünyada da popülaritesini yitirdi. Hiç Şansı Yok…” dedi.

Diş kontrolü için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan şarkıcı Bendeniz, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisine dünya starı olma hedefi koyan Tilki'ye pek şans vermediğini söyleyen şarkıcı, "Dünya piyasalarının bizim sanatçılarımıza açık olduğunu düşünmüyorum." dedi..
“YURT DIŞI İÇİN MİSTİK ŞARKILARIM VAR”

Türk popunun uzun zamandır düşüş eğiliminde olduğunu söyleyen şarkıcı, "Yapanlarla da dinleyenlerle de ilgili bir sürü problemler var" dedi..

Dişindeki dolguya baktırmak için doktoruna geldiğini söyleyen Bendeniz, pandemi döneminde neler yaptığı konusunda, "Herkesin yaptığı gibi evdeyiz, biraz daha rahatlasın diye. Açılacağını sanmıyorum açılsa açılsa kısa bir zaman olacak sonra yine kapanır sahneler. Birkaç şarkı yapıyoruz onu hazırlanıyorum, mistik tarzı şarkılarım var yurt dışı için" ifadelerine yer verdi. 

“TÜRK POPU UZUN ZAMANDIR DÜŞÜŞTE”

47 yaşındaki şarkıcı, "Sizce pop müziğin popüleritesi bitti mi?" sorusuna, "Bütün müzikler için aynı şey geçerli, dünyada da aynısı geçerli. Yapılan müzikleri görüyorsunuz. Hepsi birbirinden beter, dünyada da öyle.


Geçmişten bir takım şarkılar alınıp, yeniye empoze ediliyor. Türk popu uzun zamandır düşüş eğiliminde. Bu net ama bunun birçok nedeni var. Yapanlarla da dinleyenlerle de ilgili bir sürü problemler var" dedi. 
“ALLAH YARDIMCISI OLSUN”

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde "Dünya starı olacağım" açıklamasında bulunan Aleyna Tilki hakkında, "Hangi arkadaşımız olursa olsun dünya piyasalarının bizim sanatçılarımıza açık olduğunu düşünmüyorum. Allah yardımcısı olsun hepsinin" değerlendirmesinde bulundu.

Kimsenin kimseyi destekleme gibi zorunluğu olmadığını dile getiren Bendeniz, "Kimse kimse için bir şey yapamaz, herkes kendi derdinde. Olumlu bir şeyler görürlerse insanlar birbirini destekler. Enerji meselesi, enerji tutuyorsa destekler. Bir sürü duygu var insanların içinde, hepsinin yolu açık olsun" şeklinde konuştu.

Sanat dünyasında hala dostlukların olduğunu savunan şarkıcı, "Sanat dünyasında dostluk var tabii, gerçek anlamda da var. Neden olmasın? Bu insanların tamamıyla, kendisiyle alakalı olan bir şey" dedi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR