Başkan Erdoğan Flaş Duyurdu! 350.000 TL'ye Kadar Olan Tüm Borçları Ziraat Bankası Kapatıyor

Başkan Erdoğan Flaş Duyurdu! 350.000 TL'ye Kadar Olan Tüm Borçları Ziraat Bankası Kapatıyor
YAYIN TARİHİ: 2.12.2021 09:45:00

Başkan Erdoğan Flaş Duyurdu! Son Dakika gelişmesi yaşandı 350.000 TL'ye Kadar Olan Tüm Borçları Ziraat Bankası Kapatıyor, Üstelik Faizsiz Kredi Verilecek! Başkan Recep Tayyip Erdoğan bağlamında yapılan açıklama sonrasında gözler o bankaya çevrildi. 

Başkan Erdoğan Flaş Duyurdu! 350.000 TL'ye Kadar Olan Tüm Borçları Ziraat Bankası Kapatıyor. Ülkemizdeki en büyük banka olan Ziraat Bankası 350.000 TL'ye kadar oldukça düşük faizle kredi verileceği belirtildi. Öte yandan diğer bankalardan kredi alan esnaf ve bireysel olan vatandaşlara kredi başvurularını Ziraat Bankası üzerinden yapanlara 350.000 TL'ye kadar borçları kapatmak için kredi verilecek. Bu anlamda krediler tek bankada toplanacak. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğrultusundan oluşturulan bu duyuru ardından bilhassa kamu bankalarının altını çizerek vermiş bulunduğu borç kapatma kredisi kampanyası detayları ile eş güdümlü ilk kampanyayı başlatan banka Ziraat Bankası oldu. Ziraat Bankası devlet bankası bulunduğundan ötürü başka bankadaki borçları olan müşterilere süratli 
bir şekilde 350.000 TL'ye kadar olanak sağlayacak.

ZİRAAT BANKASI ANINDA BORÇ KAPATMA KREDİSİ 350.000 TL 

Türkiye'nin en büyük devlet bankası olan Ziraat Bankası 350.000 TL'ye kadar müşterilerine para verecek. İsterseniz Ziraat Bankası müşterisi olun isterseniz olmayın kredi başvurusunu anında yapabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden yapılan açıklama bağlamında düşük faizle kredi verileceği duyuruldu. 

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar güncel olan kredi kartı ihtiyaç kredisi ve kredili mevduat hesabı borçları için bu banka üzerinden kredi kullanabilecekler. Ziraat Bankası 350.000 TL'ye borç kapatma kredisi verirken sizin tüm banka borçlarını hesaplayacak ve hesaplama sonrasında sizlere kredi onayı sunacak. 350.000 TL'ye kadar kredi verecek olan kişilere hızlı bir şekilde Kredi sonucu da verilecek. Ziraat Bankası 350.000 TL borç kapatma kredisinde sizin elinize ihtiyaç Kredisi olarak nakit ödemesi yapılmaz. 




ZİRAAT BANKASI FAİZSİZ KREDİ 

Ziraat Bankası bağlamında 350.000 TL borç kapatma kredisi alabilmke için çeşitli şartlar ve koşullar açıklanmaya devam ediyor. Ziraat Katılım Bankası tarafından faizsiz olarakta kredinizi alabilirsiniz. Banka faizsiz kredi verirken, verdikleri kredilerde kar payı seviyesi sunuyor. 



ZİRAAT BANKASI BAŞVURU NASIL YAPILACAK? 

350.000 TL başvuru yapmakta oldukça kolay oluyor. İsterseniz Ziraat Katılım Bankası şubesine gidip kredinizi alabilirsiniz. Ziraat Katılım Bankası şubesine gitmek istemiyorsanız mobil uygulama üzerinden almanız oldukça kolay oluyor. 

Ziraat Katılım Bankası gereksinim kredisi gibi müracaat gerçekleştireceğiniz amacıyla kimliğinizi ve gelir belgenizi yanınızda götürdükten sonra ilaveten banka borçlarımız ve hesap numaralarınızı da yanınızda götürmeniz gerekmektedir.

Ziraat Katılım Bankası'nın başlatmış bulunduğu bu kampanya ardından Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kampanya başlatılacağı konuşuluyor.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR