Bankalardan Müjdeli Haberler Gelmeye Devam Ediyor! Borcu Olanlara Büyük Fırsat İNG, QNB, TEB' den...

Bankalardan Müjdeli Haberler Gelmeye Devam Ediyor! Borcu Olanlara Büyük Fırsat İNG, QNB, TEB' den...
YAYIN TARİHİ: 2.12.2021 20:34:00

Bankalardan kredi kartı ve kredi borcu olanlara özel kampanyalar sunulmaya başlandı. Bankalar borç kapatma kredisi faizlerini ve özelliklerini açıkladı. İşte detaylar...

Borcu olanlar için yeni kampanyalar açıklamalar peşpeşe gelmeye devam ediyor. Yüklü miktarlarda bankalara borcu olan vatandaş için borç kapatma kredi kampanyaları duyurusu yapıldı.

Artan fahiş fiyatlarla beraber sıkıntılı süreç yaşayarak kredi ve kart kullanmaya yönelerek ödemekte sııntı yaşayan vatandaş için uygun faizli borç kapatma kredi fırsatı geldi. Bu kapsamda İş Bankası, TEB, İNG, QNB bu bankalar faiz oranlarını düşürerek vatandaşın yanında olmayı planlıyor. İşte bankaların borç kapatma kredileri...

BORÇLARINI KAPATMAK İSTEYENLERE MÜJDE!

Milyonlarca vatandaş özellikle son zaman da kredilere ve kredi kartlarına yönelirken borçlarını ödemekte zorluk çekerken vatandaşlara destek olacak özel destek kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının, politika faizlerini 100 baz düşürmesinin ardından borç kapatma kredilerinde de faiz oranlarında yeniliğe gidildi. Oranlarda güncelleme yapıldı.

Kamu Bankaları tarafından gelen borç kapatma kredi desteklerinin yanında özel bankalardan da fırsatlar destekler gelmeye devam ediyor. Özel bankalarda düşük faiz ve uygun ödeme koşulları ile vatandaşın yanında olmayı hedefliyor.

DÜŞÜK FAİZ İLE BORÇ KAPATMA KREDİSİ VEREN BANKALAR?


Özel bankalar tarafından da uygun ödeme ve düşük faiz ile borç kapatma kredileri devreye alındı. Bu özelliklere sahip destek sunan bankalar ise, TEB, QNB, İNG, İş Bankası, Finansbank, Aktifbank olmaktadır.

İNG BANK'TAN BORÇ KAPATMA KREDİSİ ÖZELLİKLERİ?

İNG Bank tarafından da borçlarını ödeme zorluğu çeken vatandaş için uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranlarına sahip imkanlar ve çözümler sunulmaya devam ediyor. Banka borçlarını tek bir çatı altında toplayarak kolaylıkla ödeme isteyen vatandaşa %1.59 faiz oranı ve 24 ay faiz oranı ile kampanya sunmaktadır.

İŞ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ ÖZELLİKLERİ?

İş Bankası tarafından da borçlarını kolaylıkla tek bir bankada toplayarak ödemek isteyen vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. 36 aya varan vade seçenekleri ve kişiye özel oranlarla sunulmaktadır. Kredide faiz oranı %1.75 olarak belirlenmiştir.

QNB FİNANSBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ ÖZELLİKLERİ?

Farklı bankalara olan borçlarınızı QNB Finansbank çatısı altında toplayarak tek bir elden kolaylıkla ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Krediyi %1.69 dan başlayan faiz oranları ile kolaylıkla ödeme imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca krediyi 36 aya varan vade seçenekleri ile ödeyebilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR