‘Bakireyim’ Diyen Naz Mila Çırılçıplak! Zuhal Topal’ın Ünlü Ettiği Naz Mila Anadan Üryan Sadece...

‘Bakireyim’ Diyen Naz Mila Çırılçıplak! Zuhal Topal’ın Ünlü Ettiği Naz Mila Anadan Üryan Sadece...
YAYIN TARİHİ: 11.01.2022 17:31:00

Zuhal Topal’ın Fox Tv ekranlarında sunduğu evlilik programıyla hayatlarımıza girdi Naz Mila. Aylarca hayatının aşkını arayıp, evlenmeyi bekleyen Naz Mila’nın gerçek yüzü yarışma sonrası ortaya çıktı. Instagram’da kısa sürede fenomene dönüşen Naz Mila vücudunun tümüne yaptığı yanlış dövme ile çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde Instagram’da ‘bakireyim’ açıklamasında bulunan Naz Mila bu kez soyundu.

Naz Mila yıllar önce katıldığı evlilik programı sayesinde ünlü oldu. Program yayınlandığı dönemde de adından söz ettiren, gelen hiç kimseyi beğenmeyen ve programında yayından kaldırılmasının ardından ekranlardan çekilen Naz Mila sonrasında soluğu sosyal medyada aldı. Şimdilerde Instagram’da yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz günlerde Instagram’da bir soru-cevap etkinliği yapan Naz Mila herkesin ağzını açık bırakmıştı. Genellikle cinsel içerikli paylaşımlarıyla bilinen Naz Mila kendisine yöneltilen bir soruya ‘bakireyim’ yanıtını vermişti. Naz Mila’nın Instagram’daki olaylı maceraları devam ediyor. Onlara bir yenisini daha ekledi. Daha önce de çırılçıplak görmeye alışkın olduğumuz Naz Mila yine kendisinden beklendiği gibi soyundu. Naz Mila şimdi de çırılçıplak kamera karşısına geçti. Üzerinde ise sadece kırmızı bir deri ceket vardı. Naz Mila’nın sosyal medyada yaptığı bu paylaşım kısa sürede çok konuşulanlardan biri haline geldi.

İşte Naz Mila’nın o paylaşımı;






 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR