Az Önce Açıklandı! Vakıfbank ve PTT Emekliye 80.000 TL Kredi Vereceğini Duyurdu!

Az Önce Açıklandı! Vakıfbank ve PTT Emekliye 80.000 TL Kredi Vereceğini Duyurdu!
YAYIN TARİHİ: 2.12.2021 11:46:00

Vakıfbank ve PTT, acil nakit ihtiyacı olanlar için düşük faizle kredi kampanyasını duyurdu. Devlet destekli ve kredi kampanyaları ile öne çıkan PTT yeni kampanyası ile kredi müjdesini açıkladı. Güvenilir kurumlar arasında yer alan PTT 80.000 TL kredi kampanyası için müşterilerine nakit desteği sağlayacak. PTT son zamanlarda farklı kredi kampanyalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor! Özellikle emeklilere özel kampanyalar söz konusu olduğu zaman PTT ayrıcalıklı kredilerin adresi konumunda yer alıyor!

Az Önce Açıklandı! Vakıfbank ve PTT Emekliye 80.000 TL Kredi Vereceğini Duyurdu!
Pandemi dönemi boyunca birçok sorun yaşayan vatandaş, nakit ihtiyaçlarını toplu para ile karşılayabilecek. 0.49 faiz oranı ile kredi almak isteyenler PTT şubelerinden başvuru yapabilecek. Aynı zamanda Vakıfbank'ta kredi kampanyası başlatarak, vatandaşların ellerini rahatlamayı amaçlıyor. Kampanyanın açıklanmasının ardından düşük faiz oranları ile kredi için başvuru şartları da merak konusu oldu. İşte PTT kredi başvurusunun nasıl yapılacağına dair her şey!



PTT Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?


Aktifbank işbirliği ile kredi vermeye hazır olan PTT, şubelerinden ve SMS ile kredi başvurusunu kabul ediyor. Emekli olanlar için de avantajlı faiz oranları sunan PTT, 0.49 faiz oranını müşterilerine ve kredi ihtiyacı olanlara sunuyor. Başvurular, kısa mesaj ile yapılıyor. Başvuru için mesaj bölümüne EMEKLİ yazarak 3050’ye kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. Yetkililer tarafından incelenen başvurular, onay alması durumunda PTT hesabına yatırılacak ve yine mesaj ile bilgilendirme sağlanacak. 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği de bulunan PTT’ni, 36 aya kadar vadeli bir şekilde geri ödeme imkanı sunuyor. Böylece ayrıcalıklı bir şekilde kredi çekebilirsiniz!



Vakıfbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Nakit ihtiyacında olan emekliler için düşük faiz oranları ile kredi kampanyası sunan bankalardan birisi de Vakıfbank oluyor. Krediyi alabilmek için 80 yaşını aşmamış ola şartı aranmaktadır. Kredi başvurusunu size en yakın Vakıfbank şubesinden yapabilirsiniz. 48 aya kadar vade imkanı sunan devlet bankası, 1.84 oranında faiz uygulaması yapıyor. Emekliliğe göre faiz oranları değişiklik gösterebiliyor. Taksit imkanları oldukça uygun olan kredi kampanyası sayesinde tüm nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve birikmiş borçlarınızı ödeyebilirsiniz. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR