Az Evvel Son Dakika Haberi Açıklandı! Emekli Ve SGK'lı Olarak Çalışan Kişiler 52.000 TL Alacak

Az Evvel Son Dakika Haberi Açıklandı! Emekli Ve SGK'lı Olarak Çalışan Kişiler 52.000 TL Alacak
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 10:28:00

Az evvel Son Dakika haberi geldi! vatandaşlar 52.000 TL alacak. Emekli olan ve sigortalı olarak çalışan kişilerin 52 bin TL'ye kadar alacakları tüketici kredisi ile alakalı son dakika kampanya Haberi geldi.

Nakit ihtiyacınızın olması halinde sizlere kampanya başlatan qnb Finansbank müracaat yapacak olan vatandaşların kimlik numaraları üzerinden sorgulama yaptıktan sonra 2 ile 6 dakika bağlamında anında kredi sonucunu mesaj atılan cep telefonuna gönderecektir. Garanti Bankası doğrultusundan resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları amacıyla ile başlatılan bu kampanyaya katılacak olan vatandaşlar nakit gereksinimlerinin olması halinde 3 dakika zaman süresince kredi sonucunu öğrenebilecek onaylanan tutarı anında kendi hesaplarına yatırabilecek. Acil tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar bağlamında 52 bin TL'ye kadar onay verilebilecek ve bu krediler de rastgele bir gelir belgesi istenmeyecek. 

Son dakika 52.000 TL ödeme nasıl alınır? 


İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 52.000 TL ödeme alabilmek istiyorsa Garanti Bankası'nın yapmış bulunduğu son dakika kampanyasına katılarak müracaatlarını gerçekleştirebilir. Nakit gereksinimi olan vatandaşlar 52.000 TL tüketici kredisi alabilmek istiyorsa bankanın sms kredi servisine müracaat yaparak oturdukları yerden hafta sonu olsa bile kredi sonucunu öğrenebiliyor. 




52.000 TL 90 gün ertelemeli bir 3 sene vadeli olarak verilebilecek krediler de banka şubesine gitmeden SMS ile de alınıyor. Garanti Bankası üstünde hesabı olan vatandaşlar ise şubelere gitmeden 52 bin TL'ye kadar kredileri emekli ve SGK'lı olarak çalışıyor olması halinde bankanın mobil programı üstünden internet bankacılığı kredisi kullanarak alabiliyor. 



Bankanın başlatmış bulunduğu bu kredi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar tüketici kredisi alabilmek istiyorlarsa ​Garanti Bankası'nın başlattığı Kredi kampanyasına ilaveten en yakın banka şubesinden başvurusuna gerçekleştirerek de katılabiliyor. Emekli olan vatandaşlar emekli maaşlarını Bu banka üstünden almaları oldukça elzemdir. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR