Ayşegül Yıldız’dan Olay İtiraflar! Hiç Aşık Olmadım…

Ayşegül Yıldız’dan Olay İtiraflar! Hiç Aşık Olmadım…
YAYIN TARİHİ: 14.04.2021 09:31:00

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız itiraflarıyla gündemi sarstı. Ayşegül Yıldız, takipçilerinden gelen, "İkinci kez anne olmak istiyor musunuz?" ve "Kaç kere aşık oldunuz?" sorularına çarpıcı itiraflarda bulundu.

Ayşegül Yıldız, 2011 yılında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile nikah masasına oturmuştu. Elif Ada adında bir kızları dünyaya gelen çift, 2013 yılında boşanmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ayşegül Yıldız, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Uzun zamandır Bursa'da yaşayan Yıldız, "İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine "Evet dönüş yapıyorum. Kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi taşınmış olurum" dedi.

"KEŞKE ÇOCUĞU TEK YAPABİLSEM"


40 yaşındaki Yıldız, yeniden çocuk sahibi olmak isteyip istemediği konusunda ise, "Evet çok isterim keşke tek başıma yapabilsem" ifadelerine yer verdi.

Ardından "Kaç kere aşık oldunuz?" sorusu yöneltilen Ayşegül Yıldız, "Başkalarından dinlediğim aşk hikayelerinden çıkarım yaparsak hiç olmadım" itirafında bulundu.

“CAHİLİYET DÖNEMİNDE BİR SÜRÜ ÇOCUK YAPIP SONRA PİŞMAN OLABİLİR”

Eski eşi İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz günlerde, "Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 3 tane yeter artar bile!" şeklindeki isyanı Ayşegül Yıldız'a sorulmuştu.
Yıldız, "Belki o 3 çocuktan biri Elif Ada nereden biliyorsunuz? İnsanlar tabii ki kendi evladıyla ilgili şeylere zaman zaman kıza bilir. Cahiliyet döneminde bir sürü çocuk yapıp sonra pişman olabilir. Bunlar üzülüp, kırılacak şeyler değil." diyerek cevap vermişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR