Ayda 3.000 TL Taksitle İş Bankası Kaç TL Taşıt Kredisi Veriyor? İşte Yeni Maliyet Hesaplaması!

Ayda 3.000 TL Taksitle İş Bankası Kaç TL Taşıt Kredisi Veriyor? İşte Yeni Maliyet Hesaplaması!
YAYIN TARİHİ: 16.01.2022 09:28:00

Otomobil piyasasını hareketlendiren fiyat indirimleri ile bankaların araç kredisi ve tüketici kredisi kampanyaları da hız kazandı. Tüm bankaların kredi faiz oranları hesaplanırken en düşük faizli kredi verenler önceliği aldı. TC İş Bankası kredi faizleri de bu hesaplananlar arasında. Kredi faiz oranlarının düşmesiyle canlanan otomobil piyasası, sıfır araba taleplerine yetişmekte zorlanıyor.

Banka kredi faizlerinin yükselmesi ile durağan hale gelen otomobil piyasasının faiz indirimi ile canlanması müşterileri ve satıcıları oldukça memnun etmektedir. Müşterinin kolay ödeyeceği şekilde hesaplanan kredi ödemeleri rahat bir nefes aldırıyor. İş Bankasının Ayda 3000 TL ödemeli süreli vadeli ödemeleri çoğu müşteri için uygun bir ödeme planı. Hayal edilen arabaya kavuşmak için gerekli hesaplamalar yapılarak işlem onaylanıyor. İşte iş araç kredisi hesaplanmasının nasıl yapıldığına dair merak edilenler!

İş Araç Kredisi Nasıl Hesaplanıyor?

İş Bankası otomobil kredisi hesaplaması için ön şart alınacak aracın fatura fiyatıdır.  Bu fiyatlar belirlendikten sonra ne kadar süre ve ne kadar yüzde limitinde kredi ödeneceği hesaplanır. Belli bir fiyat üzeri ve belli bir fiyat altı temel alınarak kredi hesaplaması yapılır. Müşterinin gelir durumu hesaplanarak en uygun ödeme planı çıkarılır.

Müşteriyi zorlamayacak şekilde yapılan hesaplamalar ile kurulan ödeme planı sorunsuz bir şekilde işleme koyulmaktadır. Müşterinin isteği doğrultusunda vade uzun ya da kısa tutulmaktadır. Bankaların uyguladığı kredi uygulamaları sayesinde, nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlar, ev ve araba sahibi olabilmektedir. Bu nedenle hükümet politikalarının faiz indirimleri heyecanla takip edilmektedir. Peki, İş Bankası araç kredisinde kaç aya kadar vaden uygulanıyor? İşte ayrıntılar!

İş Bankası Taşıt Kredisinde Kaç Aya Kadar Vade Uygulanmaktadır?

İş bankası taşıt kredisi vadeleri en fazla 36 ay, en düşük 3 ay vadeli olarak hesaplanmaktadır. Bu hesaplamalar müşterinin ödeme durumuna göre belirlenmektedir. Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan İş Bankasının yeni maliyet hesaplaması ile ayda 3000 TL ye varan ödeme tutarları müşteriler arasında memnuniyetle karşılanmaktadır. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR