Atv’den Flaş Karar! İddialı Dizi ‘Akıncı’ Ekranlara Veda Ediyor…

Atv’den Flaş Karar! İddialı Dizi ‘Akıncı’ Ekranlara Veda Ediyor…
YAYIN TARİHİ: 17.04.2021 12:46:00

Yaz aylarının gelmesiyle beraber ekranlara veda eden diziler kervanına ATV'nin NTC imzalı sevilen dizisi Akıncı da katıldı. Ekranlara hızlı giriş yapan dizi, kısa bir süre sonra yayın hayatını sonlandıracak.

Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Tolga Tekin, Yıldıray Şahinler gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Akıncı dizisi ekranlara veda ediyor

20. BÖLÜMDE VEDA

Veli Çelik’in yönetmenliğinde başlayan proje büyük bir iddia ile 1 Ocak Cuma günü yayın hayatına başladı. atv’nin Hercai dizisinin yerini değiştirmesine neden olabilecek kadar çok güvendiği Akıncı dizisi, ne yazık ki ilk bölümü haricinde kendisini gösteremedi.


12. bölümden sonra ise hem dizinin ekibinden ayrılmalar yaşandı hem de yeni bir yönetmen ile birlikte drama doğru dönüş yapıldı.

Reytingleri bir hayli düşük gelen dizi, şimdiye kadar 15 bölüm yayınladı. Dizinin 20. bölüm itibari ile final yapmasına karar verildiğini duyuruldu.
AKINCI DİZİSİNİN KONUSU

Fatih yakışıklı ve dürüst olan idealist bir Tarih öğretmenidir. Üniversiteden mezun olduğu gün, karşısına babasının görev arkadaşı olduğunu söyleyen Orhan çıkmış ve Fatih'e hiç bilmediği aile tarihiyle ilgili gerçekleri açıklamıştır; Fatih'in babası Osmanlı soyundan gelen bir 'Akıncı Beyi'dir ve bir suikast girişimi sonucunda şehit edilmiştir. Yüzyıllardır süre gelen bu kutsal görevi artık Fatih sürdürecektir. Fatih, yıllar içinde Orhan'ın yardımıyla eğitilir ve ülkesine karşı tehdit oluşturan her türlü suç örgütüne karşı savaş açar. Gündüzleri sıra dışı bir eğitim anlayışıyla tarih öğretmenliği yaparken, geceleri taktığı maskeyle gerçek kimliğini gizleyerek Akıncı görevini üstlenir. Yaptığı operasyonlarla, günden güne bir halk kahramanına dönüşür.
Akıncı'nın operasyonlarından büyük zarar gören karanlık güçler, onun ortadan kaldırılması için harekete geçerler. Bu sırada emniyet güçleri de büyük bir halk desteğine sahip olan ve tek başına adaleti sağlamaya çalışan Akıncı'nın peşindedir. Nergis, yıllardır Akıncı'nın gerçek kimliğini ortaya çıkarmaya çalışan başarılı bir gazetecidir. Akıncı; bir görevde karşısına çıkan Nergis'in hayatını kurtarır. Nergis'in kiraladığı evin, Fatih'in ailesine ait olduğu anlaşılınca, ikilinin yolları tekrar kesişir. Akıncı'nın peşinde olan özel harekât polisi komiser Cüneyt de yıllar önce Nergis'e âşık olmuş ancak aşkına karşılık bulamamıştır. Bu süreçte, Nergis'le gitgide yakınlaşan Fatih'in bilmediği bir şey vardır; ülke çapındaki tüm bu kötülüklerin sorumlularından biri de Nergis'in babası Cevdet'tir. Tüm bunlar yaşanırken Akıncı, bir yandan ülkesini korumaya çalışacak, bir yandan babasının intikamı için mücadele edecek, bir yandan da imkânsız bir aşka yelken açacaktır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR