ATV'de Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane Bugünkü Program 2 Mart 2022 Puan Durumu! Günün Çifti Kim?

ATV'de Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane Bugünkü Program 2 Mart 2022 Puan Durumu! Günün Çifti Kim?
YAYIN TARİHİ: 2.03.2022 19:57:00

ATV'de oldukça fazla şekilde beğeni kitlesine ulaşan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programı ilgi çekmeye devam ediyor. Bu anlamda Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programı ile ilgili detaylar her gün merak ediliyor. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane günün çifti ve puan hali da izleyiciler doğrultusundan yakından takip ediliyor. Peki, Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 2 mart 2022 puan durumu nedir? ATV 'de Zahide Yetiş ile mutfak bahane bugünkü program 2 Mart 2022 puan durumu! günün çifti kim? Sorularının detayları haberimizde.

ATV’nin büyük ilgi gören programı olan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane de yeni bir gün daha sona erdi. Peki, Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 2 Mart 2022 puan hali nasıl oldu? İşte Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane günümüz programda yaşananlar… Ünlü sunucu Zahide Yetiş'in sıcakkanlı sunumu ile hafta içi her gün ATV televizyonunda hayranlarıyla buluşan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane de görülmemiş bir gün daha başladı. Her gün bir çiftin kıyasıya birbiri ile rekabet ettiği haftanın finalinde birinci olan çiftin büyük mükafat kazandığı müsabaka programında günün puanlaması izleyenler doğrultusundan merak ediliyor. Peki, Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 2 Mart 2022 puanları belli oldu mu? Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane günümüz bölgede neler yaşandı?


ATV'DE ZAHİDE YETİŞ İLE MUTFAK BAHANE BUGÜNKÜ PROGRAM 2 MART 2022 PUAN DURUMU! GÜNÜN ÇİFTİ KİM?


Haftanın 3. gününde Zahide Yetiş ile mutfak bahane yarışmasında günün çifti mutfağa giriyor ve rakipleri amacıyla gene yemeklerini hazırlıyor. Bugün yarışan çiftliğine en yüksek puanları alabilmek ve haftanın birincisi olmak amacıyla mücadele ediyor. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 2 Mart 2022 puanları belli oldu. Günün çifti bugün toplam 18 puan aldı.

Zahide Yetiş ile mutfak bahane yarışmasında her hafta değişik çiftler yarışıyor. Hafta başından itibaren 5 çift belli oluyor ve haftanın finalinde 1. olabilmek amacıyla mücadeleye başlıyor. Kazanan çifte 5 tam altın mükafatı veriliyor.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR