ATM'den alın! Garanti Bankası Ve Finansbank'tan Hafta Sonu Şubeye Uğramadan 5.000 TL Veriyor

ATM'den alın! Garanti Bankası Ve Finansbank'tan Hafta Sonu Şubeye Uğramadan 5.000 TL Veriyor
YAYIN TARİHİ: 17.12.2021 12:08:00

Finansbank ve Garanti Bankası ATM'lerden Hafta Sonu Şubeye Gitmeden 5 Bin TL Veriyor. 7 gün 24 saat Finansbank, En Para ve Garanti Bankası yardımıyla hafa sonu da dahil nakit ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Şubeye uğramadan hafta sonu bankaların kapalı olmasında bağlamında 5 TL hemen alabilirsiniz.  Şube şube gezmeden Finansbank ve Garanti Bankası doğrultusundan yayılan bu büyük kredi fırsatından sizde faydalanın. İşte detayalar!

ATM'den alın! Garanti Bankası Ve Finansbank'tan Hafta Sonu Şubeye Uğramadan 5.000 TL Veriyor. Son Dakika Bankalar Duyurdu... Finansbank ve Garanti Bankası ATM'lerinden Hafta sonu dahil şubeye gitmeden olduğunuz yerde 5 Bin TL Kredi Verilecek. 



FİNANSBANK 5.000 TL VERİYOR

Finansbank ATM'si sayesinde bankaya gitmeden 5.000 TL'ye kadar para çekebilirsiniz. Finansbank 7 24 yanınızda yer almaktadır. İhtiyaç kredinizi hafta sonu almak için hemen başvurun borçlarınızı anında ödeyin. Hemen başvurarak paranıza kavuşun. Hafta sonu kredi alabilir miyim? Sorusuna cevap verilmiş oldu. Cumartesi ve Pazar günleri müşterilerini memnun eden banka alo kredi hattıyla vatandaşlara hafta sonuda para imkanı tanıyor. Ayrıca bankacılık işlemleri üzerinden nakit avans çekme imkanına da sahip oluyorsunuz. 




GARANTİ BANKASI HAFTA SONU KREDİSİ 

Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından olan Garanti Bankası 1.74 faiz oranıyla nakit avans imkanı sağlayarak ihtiyaç kredisi veriyor. Garanti Bankası resmi web sayfası ve Garanti Bankası mobil bankacılık uygulaması üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir Garanti Bankası ATM'lerinden haftanın her saati hafta sonu dahil nakit ihtiyacınızı hemen giderebilesiniz.


EN PARA 5.000 TL VERİYOR

Tamamen dijital olarak çalışan en para uygun faiz oranlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 
Uzun bankacılık işlemleriyle uğraşmadan en para'dan anında kredi çekimi yapabilirsiniz. Bu anlamda şubeye gitmenize gerek kalmadan paranız anında hesaba yatar. En para'dan mobil üzerinden paranızı almak oldukça basittir. ATM'ye giderek 5.000 TL'ye kadar paranızı alabilirsiniz. EN PARA , tüm müşterine uygun faiz oranları ile ekstra bir faize tabi tutmadan sabit taksit seçenekleri ile nakit avans ihracını karşılıyor. Eğer sizde bu fırsattan yararlanmak isterseniz resmi EN PARA web sayfasından başvurabilirsiniz. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR