Atar Gider Yapıyordu Saman Altından Su Yürütüyormuş! Torpilli Masterchef’in Foyası Ortaya Çıktı

Atar Gider Yapıyordu Saman Altından Su Yürütüyormuş! Torpilli Masterchef’in Foyası Ortaya Çıktı
YAYIN TARİHİ: 10.01.2022 17:14:00

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef’in şampiyonunun ortaya çıkmasına az kaldı. Tüm sezon boyunca şampiyon olmak için ter döken yarışmacılardan biri de Dilara Başaran’dı. İddialı şampiyonluk sözler, herkese yaptığı atar giderle hafızalara kazınan Dilara Başaran sürpriz bir şekilde elenmişti. Ancak gelin görün ki Dilara hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Meğer Dilara Başaran’ın böbürlendiği yemekleri çalıntıymış. 

Daha önce Katar’da çalışan Dilara Başaran, Türkiye’ye gelip Masterchef’e katıldı. Daha ilk turda ‘yarışmanın en iddialı kadın yarışmacısı ben olacağım’ sözleriyle sivrilen Dilara Başaran, yarışma boyunca da bu sivriliğini sürdürdü. El yeteneği bir yana sık sık girdiği kavgalar, herkese atar gider yapmasıyla tanındı. Bir dönem yarışmacı arkadaşı aynı zamanda hemşerisi olan Sergen Özen’le sevgili olduğu da iddia edilen Dilara Başaran neler neler yapmadı ki. Neredeyse herkesle kavga etti, mobbing yaptı, yazıldığında kıyametleri kopardı. Herkes onu kötü özellikleriyle hatırlıyor ama bunca zaman yarışmada tutunmasının tek bir nedeni vardı. O da mutfaktaki yeteneği.

Ancak gelin görün ki bu iddialara doğruysa Dilara Başaran’ın yeteneği de sahte.
Daha önce Hasan Biltekin ve Danilo Zanna’nın çalıntı tabakları yaptığının ortaya çıkmasının ardından bu kez Dilara Başaran’ın Netflix’teki bir yemek programından tabak çaldığı ortaya çıktı. Şeker balonu yaparken patlayan balon yüzünden elenen Dilara Başaran hakkındaki bu iddia konusunda hiç kimseden bir açıklama gelmedi. Ancak Ata Benli’nin iddiasına göre Dilara Başaran’ın bu yemeği birebir çalması Acun Medya’da krizde neden oldu ve Dilara Başaran yarışmadan kovuldu.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR