Annesi Bile Yüzünü Unuttu! Survivor Meryem Neydi Ne Oldu! Survivor Estetiklisi Kasap…

Annesi Bile Yüzünü Unuttu! Survivor Meryem Neydi Ne Oldu! Survivor Estetiklisi Kasap…
YAYIN TARİHİ: 15.01.2022 11:46:00

Survivor’ın gelmiş geçmiş en yetenekli ama en talihsiz isimlerinden biri Meryem Kasap. 2 kere katıldığı Survivor’dan, iki ayrı dizinden geçirdiği sakatlıklar yüzünden diskalifiye olan Meryem Kasap’ın yüzü Survivor’da gülmese de, Survivor’ın getirdiği kısa şöhret cebini güldürdü. Survivor sonrası kazandığı paraları estetiğe yatıran Meryem Kasap’ın yüzü gözü öyle bir değişti ki artık kendi annesi bile tanıyamaz halde geldi.

Survivor’ın gelmiş geçmiş en yetenekli ama en talihsiz isimlerinden biri Meryem Kasap. 2 kere katıldığı Survivor’dan, iki ayrı dizinden geçirdiği sakatlıklar yüzünden diskalifiye olan Meryem Kasap’ın yüzü Survivor’da gülmese de, Survivor’ın getirdiği kısa şöhret cebini güldürdü. Survivor sonrası kazandığı paraları estetiğe yatıran Meryem Kasap’ın yüzü gözü öyle bir değişti ki artık kendi annesi bile tanıyamaz halde geldi. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Survivor 2020 ve Survivor 2021’e katılan ancak her ikisinde de geçirdiği sakatlıklar nedeniyle yarışmadan diskalifiye olan Meryem Kasap, yarışmadan şampiyon adayı olarak gösterilen bir isim. 1992, Trabzon doğumlu olan Meryem Kasap, uzun yıllar atletizm yaptıktan sonra Survivor’a katıldı. Bu kararı hayatını değiştirdi.


Survivor 2020’ye çok iyi bir performansla başlayan Meryem Kasap’ın ilk Survivor macerası ne yazık ki uzun sürmedi. Dizinden sakatlanan Meryem Kasap, Acun Medya’nın kendisine süre de tanımasına rağmen bir türlü iyileşemedi ve yarışmaya veda etti. Bu vedanın ardından herkes, Meryem’in eninde sonunda Survivor’la yeniden yolunun kesişeceğinden emindi. 
Sonrasında Acun Ilıcalı’nın insiyatifiyle Survivor 2021’e katılan Meryem Kasap yine performansının zirvesindeyken bu kez yine dizinden olmak üzere sakatlandı. Kendisine süre tanınmasına rağmen bu kez de iyileşemeyen Meryem Kasap yarışmadan yine diskalifiye oldu. Meryem Kasap’ın bu şanssızlığı özel hayatında vuku bulmuyor. Şimdilerde Survivor’ın getirdiği şöhretin tadını çıkarıyor.



Hem katıldığı ilk hem de ikinci Survivor’dan sonra da estetik operasyonlar geçiren Meryem Kasap’ın son halini görenler gözlerine inanamıyor. İlk tanıdığımız Meryem’le uzaktan yakından alakası kalmayan Meryem Kasap’ı yeni haliyle annesi bile tanımıyor. Estetikle adeta bir Barbie bebeğe dönen Meryem Kasap’ın estetik sevdası bitecek gibi değil…
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR