Aman Didem Soydan görmesin! Maraşlı yıldızları Burak Deniz ve Alina Boz kaçamak yaptı!

Aman Didem Soydan görmesin! Maraşlı yıldızları Burak Deniz ve Alina Boz kaçamak yaptı!
YAYIN TARİHİ: 12.04.2021 17:13:00

Aman Didem Soydan görmesin! ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinin yıldızları Burak Deniz ve Alina boz kaçamak yaptı! Didem Soydan yemek yedikleri mekanı bastı, olanlar oldu!

ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisiyle rekorlar kıran Burak Deniz ve Alina Boz kaçamak yaptı! Çekimlerden buldukları fırsatı değerlendiren Alina Boz ve Burak Deniz kaçamağı görülmeye değerdi! Bir mekanda yemek yiyen ikili aşk iddialarını kuvvetlendirdi!

Didem Soydan ve Burak Deniz ayrıldı mı?

Sosyal medya paylaşımlarını sıklaştıran ve partnercilik oynayan Alina Boz ve Burak Deniz aşk mı yaşıyor, Didem Soydan ve Burak Deniz ayrıldı mı soruları cevap arıyor! Ancak Alina Boz ve Burak Deniz set dışında da görüşmeye başladı!

Alina Boz ve Burak Deniz yemek yedi!



Alina Boz ve Burak Deniz bir mekanda yemek yedi. Set çıkışı Balat'a giden ikili başbaşa yemek yedi. Magazincilere yakalanan çift sonrası magazinciler "Aman Didem Soydan görmesin" yorumlarını bulundu!


Didem istihbaratı aldı yakalayamadı!

Maraşlı dizisinde Mahur ve Celal karakterleriyle çok sevilen Burak Deniz ve Alina Boz kaçamadğını Didem Soydan yakalayamadı. Aynı mekana karantina kurallarını ihlal ederek giden Soydan ikili çoktan yemeği yiyip gittiğini gördü! Didem Soydan "Karantinam geçti arkadaşlar" diyerek yasakları ihlal etmediğini duyurdu!

Burak Deniz ve Alina Boz sevgili mi?



Gündemi en çok meşgul eden konulardan biri Burak Deniz ve Alina Boz aşk mı yaşıyor? Alina Boz ve Burak Deniz sevgili mi sorusu cevap arıyor. Ancak Burak Deniz tamamen Didem Soydan'dan kopmadığı biliniyor. Bu sebeple Alina Boz ve Burak Deniz net olarak sevgili oldukları itiraf edemiyor! Ancak Didem Soydan ve Burak Deniz iyice aralarının açıldığı ve ayrılığın olduğu yakın çevrelerinden geliyor!

Paylaşımlarından aşk kokusu var!

Sosyal medyada maraşlı Mahur ve Celal olarak çok yakıştırılan Alina Boz ve Burak Deniz, sektörde ki diğer diziler harici yakınlığı aşk dedikodularına sebep oluyor. Çok yakıştırılan ikili İnstagram'dan durmadan beraber poz paylaşan en çok yakıştırılan partnerler oluyor. Paylaşımların altına "Hande Erçel ve Kerem Bursin gibi siz saklamayın" diyerek hayranları bu aşkı gizlemelerini istemiyor!

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR