Almada Yanında Yat! Kefil İstenmiyor! Şart Desen Yok! 15.000 Ödemeyi Hemen Alabilirsiniz

Almada Yanında Yat! Kefil İstenmiyor! Şart Desen Yok! 15.000 Ödemeyi Hemen Alabilirsiniz
YAYIN TARİHİ: 15.01.2022 14:23:00

Ülkemizde ekonomi de yaşanan olumsuz durumlar sonrasında vatandaşların nakit para ihtiyaçları ayyuka çıktı. Bu anlamda, bankalar vatandaşlar için nakit kredi verme yarışına girdi. Çevrimiçi olarak en çok tercih edilen kredi çeşidi olan 15.000 TL kredi hedefiyle hangi bankalar ilk sırada başvuru yapılması gerekiyor sizlere haberimizde bu konu ile alakalı bilgiler vereceğiz.

​Kredi gibi kredi kampanyası kafayı sıyırtacak. Bu bağlamda yalnızca ihtiyaç kredisinde geçerli olan bu sisteme göre en fazla 100.000 TL'ye kadar para alabiliyorsunuz. 15.000 TL kredi ihtiyacı olan vatandaşlarımız paralarını bankaya gitmeden hemen alabilirsiniz. Bankaya uğramadan, bankaya gitmeden kredi müracaatı anında yapabilirsiniz. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


FİNANSBANK TELEFONLA KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


QNB Finansbank tarafından internet bankacılığı şifresi alarak hemen giriş yapabilirsiniz. QNB Finansbank'a mobilden girip banka şifrenizi alarak hemen başvuru yapabilirsiniz.  Resmi web sitesine girince hemen onay alabilir ve 15.000 TL alabilirsiniz. Başvuru ertesinde bankanın vermiş olduğu şartlara uyduğunuz takdirde kolay ve hızlı bir şekilde kredinizi alabilirsiniz. 


 

ING BANK TELEFONLA KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


İNG Bank sitesine girerek kredi yazarak 2205'e kısa mesaj olarak yolladığınız zaman, İNG banka başvuru yapmış oluyorsunuz. 


TEB SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


Pratik Kredi maksimum limiti 15.000 TL dir. TEB müşterisi olmasanız bile, bütün nakit ihtiyaçlarınız bağlamında 4466'ya TC kimlik numaranızı mesaj atarak kredi başvurusu yapabilirsiniz. 

TEB Bankası da 15.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli olarak internet üzerinden müşterilerine bankaya gitmeden kredi müracaatı yapma olanağı vermektedir. Banka müşterisi iseniz TEB mobil programı ya da resmi internet sitesi üzerinden anında kredi müracaatı yapılabilir ve onaylanan krediyi kullanabilirsiniz. TEB kredi notuna göre faiz seviyesi uygulayan bankalardan birisidir. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR