Al Ve Arkana Bakma! Ziraat Bankası 84 Ay Vadeli, 1 Sene Ödemesiz 150 Bin TL Veriyor! Anında Hesapta

Al Ve Arkana Bakma! Ziraat Bankası 84 Ay Vadeli, 1 Sene Ödemesiz 150 Bin TL Veriyor! Anında Hesapta
YAYIN TARİHİ: 21.01.2022 09:04:00

Maddi sıkıntı çeken, araba veya konut almak isteyen, iş yeri açmak isteyen herkes bankaların sunduğu kredi tekliflerine başvurur. Ziraat Bankasının 84 ay vadeli sıfır faizli 150 Bin TL’lik kredi desteğine, maddi sıkıntı çeken, nakit paraya ihtiyacı olan herkes başvurmaktadır. Bir sene ödemesiz olan bu kredi desteği, maddi sıkıntı yaşayan herkes tarafından ilgi çekmektedir.

84 ay vadeli olmasıyla ödeme kolaylığı sunan Ziraat Bankası’nın sağladığı bu kredinin taksit tutarı ödeyebileceğiniz şekildedir. Faizsiz olmasından dolayı sabit ödeme tutarı sunulmaktadır. Ziraat Bankası 84 ay vadeli ve 1 sene ödemesiz 150 bin TL kredi fırsatının birtakım ön koşulları da bulunuyor. İşte bu ayrıcalıklı kredi şartlarına dair merak edilen ayrıntılar! Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

Uygun Ödeme Tutarıyla Sıfır Faizli Kredi


Pek çok banka yüksek faiz oranlarıyla kredi vermektedir. Bu durum ödeyen kişiler için oldukça külfetli olmaktadır. Ziraat Bankası uygun ödeme tutarıyla 84 ay vadeli sıfır faizli kredi vermektedir. 150 Bin TL’ye kadar kredi desteği veren Ziraat Bankası, bir senenin ardından ödeme kabul etmektedir.




Faizsiz kredi desteğiyle ödeme tutarı her ay için sabittir. Ev, araba veya iş yeri için kullanılabilecek krediler bir sene ödemesiz dönemli olmasıyla herkesin ödeyebileceği kredilerdir. Bankanın sağladığı şartlara uyan ve istediği belgeleri sunan herkese 150 Bin TL’lik 84 ay vadeli sıfır faizli kredi desteği verilmektedir. Kredi aldığınız tarihten itibaren bir sene boyunca kredi ödeme koşulu bulunmamaktadır.

84 Ay Vadeli Sıfır Faizli Kredi Desteği


Para sıkıntısı çeken herkes bankaların verdiği krediden yararlanabilir. Ziraat Bankası maddi sıkıntı çeken herkese 84 ay vadeli sıfır faizli, bir yıl ödemesiz, dönemli 150 Bin TL’ye kadar kredi desteği vermektedir. Bankanın sunduğu şartlara uygun olan herkese bu kredi desteği sunulmaktadır.

Bir yıl boyunca herhangi bir ödeme yapmadan kredinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca yüzde sıfır faiz oranıyla da herhangi bir artış olmadan kredilerinizi ödeyebilirsiniz. Bankanın verdiği aylık ödeme planına uyarak bankanın mobil uygulamasından ya da ATM’lerden kredinizi ödeyebilirsiniz.
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR