Akciğer Enfeksiyonu Nedeniyle Yoğun Bakıma Kaldırıldığı Söylenen Burak Sergen'e Koronavirüs İddiası

Akciğer Enfeksiyonu Nedeniyle Yoğun Bakıma Kaldırıldığı Söylenen Burak Sergen'e Koronavirüs İddiası
YAYIN TARİHİ: 16.04.2021 11:02:00

Sadakatsiz’in başrol oyuncularından Burak Sergen, akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakıma kaldırılmıştı. Dizinin yapım şirketi ise oyuncunun koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğünü açıkladı.

Sadakatsiz dizisinde koronavirüs paniği. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin setinden peş peşe hastalık haberleri gelmeye başladı. Oyuncu Burak Sergen, geçen pazartesi günü evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Solunum güçlüğü çeken ve akciğerlerinde enfeksiyon olan 60 yaşındaki oyuncu yoğun bakıma alınmıştı.

“ KORONAVİRÜS TESTLERİ NEGATİF” DENİLMİŞTİ

Sergen'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 2 kovid-19 testi sonucunun da negatif çıktığı söylenmiş ve sevenlerinden dua istenmişti. Usta oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal ise yaptığı paylaşımda "Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" ifadelerine yer vermişti.


KORONAVİRÜS İDDİASI

Ancak Sadakatsiz dizisinin yapım şirketi MedYapım, oyuncularının sağlık durumu hakkındaki son gelişmeleri aktardı. Şirketin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in kovid sebebiyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz."


AYNI SETTE İKİ OYUNCU DAHA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Burak Sergen'den gelen kötü haberlerin ardından dizinin oyuncularından Melis Sezen ve Alp Akar'ın da koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Genç oyuncu Alp Akar Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Kovid 19 pozitif olduğuma dair haberler ne yazık ki doğru. Bugün karantinanın 5. gününde evimde dinleniyorum, durumum iyi. Lütfen önlemlerini almayı ihmal etmeyin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerine yer verdi.


DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR