Akbank Biraz Önce Açıkladı! 7500 TL İçin Her Vatandaşa 0.49 Faizle Nakit Vereceğini Belirtti

Akbank Biraz Önce Açıkladı! 7500 TL İçin Her Vatandaşa 0.49 Faizle Nakit Vereceğini Belirtti
YAYIN TARİHİ: 4.12.2021 10:33:00

Akbank bağlamından az önce yapılan açıklama ile 7.500 TL verileceği resmen açıklandı. Her vatandaşa 0.49 faizle nakit para vereceğini söyledi. Akbank bağlamından yapılan bu kampanya duyurusu son dakika olarak geldi.

Akbank Biraz Önce Açıkladı! 7500 TL İçin Her Vatandaşa 0.49 Faizle Nakit Vereceğini Belirtti... Akbank biraz önce çok konuşaln bir açıklama yaptı. Açıklama sonrasında kredi kullanacak vatandaşlara 0.49 faiz oranı müjdesi verildi. Bu anlamda Akbank Direct üzerinden verilecek krediye hızlı şekilde onay verileceği banka tarafından açıklandı. Bu krediye başvuru yapmak isteyenler 24 saat boyunca Akbank resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapabilir. 
Bu kampanyadan yararlanacağı amacıyla kredi notu ve kredi sicili makul olan vatandaşlar ise anında onay alabilecektir. 


Akbank bağlamında 0.49 oranlarıyla kredi almak artık hayal değil. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler emekli olmaları halinde 4.000 TL, çalışan olmaları halinde ise 7500 TL'ye kadar anlık kredi kullanabilecekler. Başvuru sonrasında banka Akbank müşterisi olmanız şartıyla anında kredilere onay verecek. Bu krediye başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Akbank mobil uygulama üzerinden kolaylıkla işlem yapabilecekler. Buna ek olarak ise SMS ile anında kredi başvurusu yapıp nakit paralarının tadını çıkartabilecekler. Eğer ki SMS ile başvuru yapmak isterseniz. Cep telefonunuz üzerinden ücreti mukabilinde SMS atabilirsiniz. SMS için kredi yazıp tec kimlik numaralarınızı yazarak 4425 numarasına gönderebilirsiniz. Bu anlamda kredinizi 3 dakika içine nakit olarak alabilirsiniz. 



Akbank bağlamında SMS ile müracaat yaparak onay alan vatandaşlara 0.49 faiz oranları ile kredi alıp alamadıkları ile ilgili da veriler verilmektedir. Akbank 049 faiz oranları ile vermiş bulunduğu kredi kampanyasında onay alamayan müşterilere kendi bankası'nın yapmış bulunduğu güncel faiz oranları ile prosedür yapacak ve kredi kullandıracak. 

Size en yakın Akbank'a gidip, T.C kimlik belgenizi verdikten sonra kampanyaya katılabilir ya da bu bankanın müşterisi olmanız halinde Akbank direkt uygulamasına girerek buradan gereksinim kredisi müracaatı yapabilirsiniz. Akbank şubelerine giderek müracaat yapacak olan şahıslar onay almaları halinde anında hesabına para yatabilir. Detaylı verileri öğrenmek istiyorsanız bankanın resmi internet sitesine girebilir ve faiz oranlarını da Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR