Akbank 10.000 TL kredi kampanyası başladı, Başvuru yaparak hemen sonuç alın

Akbank 10.000 TL kredi kampanyası başladı, Başvuru yaparak hemen sonuç alın
YAYIN TARİHİ: 16.09.2021 20:40:00

Akbank 10.000 TL kredi kampanyası başladı, Başvuru yaparak hemen sonuç alın. Başvuru detayları haberimizde...

Akbank 10.000 TL kredi kampanyası başladı. Sizlerde Akbank üzerinden hemen 10.000 TL kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi anında hesaba atabilirsiniz. Kimlikle veya bankaya gitmeden alacağınız bu kredilerde 10.000 TL için 36 ay vade yaptırabiliyorsunuz.
Bankaların son dakika kredi kampanyalarından birisi de ihtiyaç kredileridir. Özellikle 10.000 TL kredi kampanyası her bankanın yaptığı ve güncellediği bir kredi kampanyasıdır. Sizlerde Akbank üzerinden 10.000 TL kredi alabilir ve bu krediyi dilerseniz, şubelere gitmeden kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda banka sizin kredi sicilinize bakacak ve ona göre onay verecektir. Banka üzerinden birden fazla kredi başvuru yöntemini kullanarak işlem yapabilir, onaylanan kredinizi aynı gün kullanabilirsiniz. İhtiyacınız olan kredi türü 10.000 TL ise, Akbank hesabınız varsa hemen başvuru yapabiliyorsunuz. Onay almak istiyorsanız da bankanın belirlediği politikalara uygun olmanız gerekmektedir. Şimdi sizlere başvuru şartları ve aşamaları hakkında bilgiler verelim.

Akbank kredi başvurusu şartları nedir?


Akbank üzerinden kredi başvurusu yaptığınızda banka sizlere anında onay verebilmesi için kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. Akbank kredi notu yüksek olan kişilere, online kredi verirken uygun faiz oranları ile hizmet verecektir. Akbank, kredi alacak olan kişilerin kredi notunun en az 1200 ve üzerinde olması durumunda kredi onayı verir. Ayrıca banka kredi başvurusu yaptığınızda sizin sicil durumunuza da bakacaktır. Tüm verilen şartlara uygunsanız ve bankalarda bir sıkıntım yok 10 bin TL kredi kullanmak istiyorum diyorsanız, bankanın online kredisi için bir hesabınızın olması ve bu hesaba bağlı bir internet bankacılığınızın olması gerekmektedir.


Akbank kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank kredi başvurusu online olarak yapılacaksa, en kolay yöntem Akbank Direkt uygulamasıdır. Bu uygulamaya cep telefonunuzdan veya tablet aracılığı ile girebilirsiniz. Akbank direkt uygulamasına şifreniz ile giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan yerden Akbank direkt başvurusu yapacak ve burada hemen ne kadar onay aldığınızı göreceksiniz. Kredi onayı aldıktan hemen sonra banka sizlere kredinizi kullandıracaktır. Bunun için şubeye gitmenize gerek yoktur. Kredi başvurusu ayrıca banka internet sitesi üzerinden veya kimliğinizle en yakın banka şubesinden de kolayca yapılabilmektedir. Akbank kredi başvurusu yaptığınızda alacağınız 10 bin TL kredi için banka sizlere 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanı sunacaktır.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR