Ailesi Koronavirüse Yakalanan Ece Seçkin’den Sevenlerine Uyarı: Allah Rızası İçin Evinizde Oturun..

Ailesi Koronavirüse Yakalanan Ece Seçkin’den Sevenlerine Uyarı: Allah Rızası İçin Evinizde Oturun..
YAYIN TARİHİ: 5.04.2021 14:05:00

Babası ve babaannesinin koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından büyük şok geçiren ünlü şarkıcı Ece Seçkin, konuyla ilgili sosyal medya hesabında bir paylaşım yaparak sevenlerine uyarıda bulundu.

Eğlenceli kişiliği ve şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine  sahip olan Ece Seçkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babasının ve babaannesinin koronavirüs testinin pozitif olduğunu belirtti. Ailesinin önlem almasına rağmen virüse yakaladığını söyleyen şarkıcı, kendisini takip edenleri de dikkat olmaları gerektiği konusunda uyardı.

Seçkin, "Bugün babam ve babaannemin pozitif çıkmış olmalarının şokuyla uyandım. Yaşadığım korkuyu daha önce pek yaşamadım, insan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez, o kadar önleme rağmen babacığım ve babaanneciğim hastalandı. Allah rızası için evinizde oturun, virüsü yaymayalım." paylaşımında bulundu.
 GENEL DURUMLARI İYİ

Babası ve babaannesinin sağlık durumlarının iyiye gittiğini kaydeden şarkıcı "Babaannem 93 yaşında. Allah’a şükür aşısını olmuştu. Aşı koruyor onu. Babam genç olduğu için aşıları henüz yapılmamıştı ama durumu iyi. Her gün yemeklerini götürüyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorum. Allah’ın izniyle iyileşecekler. Genel durumları iyi çok şükür" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Acayip İyi şarkısının ardından Yastık isimli yeni şarkısını Youtube'dan yayınlamış, klibinde çamurlara yattığı ve duvarları kırdığı görülen ünlü şarkıcı, sosyal medya kullanıcılarının diline düşmüştü.
"KÜÇÜL DE ÇAMURA GİR"

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden şarkıya yorum yapan kullanıcılar, Seçkin'in hem boyuna hem de klibindeki hareketlerine eleştiride bulundu. Kullanıcılar, "Küçül de çamura gir", "Neden böyle şeyler yapıyorlar?", "Balyoz daha iyi oynamış klipte", "Bence Survivor'a gitmek istiyor" şeklinde yorumlarda bulunmuşlardı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR