Afyon Okullar Yarın Tatil Mi? 9 Mart Çarşamba Afyon Kar Yağışı Okullar Tatil Mi? Valilik-MEB

Afyon Okullar Yarın Tatil Mi? 9 Mart Çarşamba Afyon Kar Yağışı Okullar Tatil Mi? Valilik-MEB
YAYIN TARİHİ: 8.03.2022 08:46:00

9 Mart Çarşamba kar yağışı AfyonKarahisar'da okullara kar tatili var mı? AfyonKarahisar'da kar yağışı yine kendini göstermeye başladı. Türkiye'nin her tarafından kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Bu anlamda vatandaşlar kar tatili olup olmadığını MEB ve Valilik hesapları üzerinden takip ediyor. Peki, AfyonKarahisar'da okullar yarın tatil mi? AfyonKarahisar Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı?

​AfyonKarahisar Okullar Yarın Tatil Mi? Kar yağışının başlamasıyla binlerce öğrenci, " 9 Mart Çarşamba Okullar AfyonKarahisar'da kar tatili var mı? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Her kar yağışının ardından olduğu gibi gözler gene Valilik'te... Peki, 9 Mart Çarşamba Okullar AfyonKarahisar'da tatil mi? Afyon Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? Okulların kar tatili olup olmadığı ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor.
 

AFYONKARAHİSAR OKULLAR YARIN TATİL Mİ? 9 MART ÇARŞAMBA AFYON KAR YAĞIŞI OKULLAR TATİL Mİ? 

AfyonKarahisar​'da kar tatili kar tatili gelir gelmez haberimizde yer alacak. 

AfyonKarahisar °C, 5°C

Çok bulutlu ve yağmurlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmurlu

Bölge genelinin çok bulutlu, gece saatlerine kadar Aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği ön görü ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir farklılık bekleniyor.

RÜZGAR: Güney ve güneybatılı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği ön görü ediliyor.


UYARILAR

ÇIĞ UYARISI: Genellikle Denizli'de yüksek kar örtüsü tespit edilen eğimli dik yamaçlarda çığ riski bulunduğundan, yetkililerin ve yurttaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

AFYONKARAHİSAR HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü doğrultusundan oluşturulan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz (Artvin hariç) ile Erzincan, Erzurum, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği ön görü ediliyor. Yağışların genelde yağmur ve sağanak, Trakya'nın yüksek kesimleri, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Batı Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don vakası bekleniyor.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR