Acun Ilıcalı öyle bir Survivor 2022 kadrosu kurdu ki eyvahlar olsun! Bu sezon TV 8’de kan çıkacak

Acun Ilıcalı öyle bir Survivor 2022 kadrosu kurdu ki eyvahlar olsun! Bu sezon TV 8’de kan çıkacak
YAYIN TARİHİ: 3.12.2021 19:38:00

Muhtemelen TV 8’in en çok izlenen yapımı Survivor. İlk bölümü 22 Mart 2005 tarihinde yayınlanan, Show Tv, Star TV ve son olarak TV 8 olmak üzere kanal kanal gezse de takip kitlesini kaybetmeyen hatta her geçen gün artıran Survivor, bu sezon All-Star formatıyla ekranlara gelecek. Gümbür gümbür kadro kurulurken, sır gibi saklanan bu kadro sonunda ifşa oldu. Eğer ifşa edilen kadro doğruysa ortalık çok fena karışacak. İşte Survivor 2022 All-Star kadrosu…

Acun Ilıcalı öyle bir Survivor 2022 kadrosu kurdu ki eyvahlar olsun! Bu sezon TV 8’de kan çıkacak... Survivor hakkında bugün öyle bir iddia ortaya atıldı ki eğer doğruysa 2022 Survivor ötekilere hiç benzemeyecek. Survivor 2022 için, All-Star formatı düşünüldüğü henüz 2021 sezonu yayındayken açıklanmıştı bizzat Acun Ilıcalı tarafından. Acun Ilıcalı, özellikle 2021 sezonunda uğranan reyting kaybı için 2022 sezonunun oldukça alengirli olması için bizzat talimat vermişti.



Dünyanın en zor yarışmalarından biri olan Survivor, bu sezon All-Star olacak. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Survivor 2022- All-Star kadrosunun kısa bir süre sonra açıklanacağını duyurmuş ve heyecanı daha daha yükseltmişti. Ancak Acun Medya kadroyu açıklamadan Ata Benli, Survivor 2022 kadrosunu ifşa etti. 

Survivor’ın önceki sezonlarında yarışan isimlerin bir araya getirileceği kadroda kimler kimler kimler yok ki. Kırmızı ve Mavi takımlara ayrılacak 26 kişi için son 6 sezonun tüm şampiyon ve finalistlerine teklif götürülmüştü önce. Sonrasında da yarışmaya damga vuran isimlerle görüşülmüştü. Yoğun mesai harcandıktan sonra Survivor 2022 kadrosu netleşti. 

İşte Survivor 2022 All-Star kadrosu;


Nisa Bölükbaşı,

Evrim Keklik,

Merve Aydın,

Sercan Yıldırım,

Barış Murat Yağcı,

Nagihan Karadere,

Mert Öcal,

Ogeday Girişken,

Furkan Kızılay,

Batuhan Karacakaya,

Hikmet Tuğsuz,

Seda Ocak,


Sema Aydemir,

Berkan Karabulut,

Anıl Berk Baki,

Sude Burcu,

Yasin Obuz,

Yunus Emre Özden,

Gizem Memiç,

Berna Keklikler,

Adem Kılıçcı,

Gökhan Keser,

Yağmur Banda,

Aycan Yanaç,

Gizem Kerimoğlu,

YEDEKLER

Ardahan Uzkanbaş

Elif Yıldırım Gören
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR