Acun Ilıcalı gözünün yaşına bakmadı artık TV 8’de olmayacak! Masterchef’in suyu ısındı final geldi

Acun Ilıcalı gözünün yaşına bakmadı artık TV 8’de olmayacak! Masterchef’in suyu ısındı final geldi
YAYIN TARİHİ: 6.12.2021 19:41:00

Acun Medya’nın TV 8 ekranlarında izleyiciyle buluşturduğu Masterchef’in 2021 sezonunun reytingleri, bomba gibi geçen 2020 sezonunun çok çok altında kalmışı. Yine de sosyal medyada hatrı sayılı derecede bir takipçi kitlesi olan Masterchef için ne yazık ki Acun Ilıcalı’nın tahammülü kalmadı. Öyle artık ifşalarıyla bile mücadele etmiyor. Survivor başlamadan hemen önce final yapması beklenen Masterchef’in final tarihi belli oldu. Hem de beklenenden erken. İşte Masterchef 2021’in final tarihi. 

Haftanın 6 günü TV 8 ekranlarında yayınlanan, jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun oturduğu Masterchef, 2021 sezonunda da Türkiye’nin en iyi şefini arıyor. Masterchef 2021 sezonu, 2020 sezonundan sonra beklentilerin çok çok altında kalmıştı. Zaman zaman reyting sonuçlarında 6. Ve 7. Sıraları gören Masterchef’in, Survivor başlamadan final yaptırılması gündemde.

Yarışmada giderek az yarışmacı kaldıkça heyecanın seviyesi her geçen gün biraz daha artıyor. Rekabetin ve mücadelenin had safhada olduğu Masterchef’te adım adım şampiyonun yolu çiziliyor. Öte yandan TV 8’in en iddialı yarışması Survivor’ın başlamasına da çok az bir süre kaldı. Ve bilindiği üzere bu iki yarışma TV 8 ekranlarında dönüşümlü olarak yer alıyor.

Beğenerek takip edilen Masterchef’in final tarihi belli oldu. Survivor’ın genellikle Şubat ayında başladığı tahminiyle herkes finalin o tarihe yakın olacağını düşündü ama yanıldı. İddialara göre Masterchef Türkiye’nin final bölümü 14 Ocak 2022’de yayınlanacak. Ve bu bölümde de Türkiye’nin Masterchef’inin kim olduğu belli olacak. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR