Acun Ilıcalı Ayakta Zor Durdu! Görenler Paramparça Oldu! Alpay Kazan’ın Ölüm Nedeni Belli Oldu

Acun Ilıcalı Ayakta Zor Durdu! Görenler Paramparça Oldu! Alpay Kazan’ın Ölüm Nedeni Belli Oldu
YAYIN TARİHİ: 8.03.2022 17:09:00

Acun Ilıcalı birkaç gündür zor zamanlar geçiriyor. Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı ‘can yoldaşım’ dediği dostu Alpay Kazan’ın ölümüyle adeta yıkıldı. Önceki akşam yapılan konseyi de bu yüzden Murat Ceylan sunarken, konseyde de gözyaşları sel oldu aktı. Herkes Alpay Kazan neden öldü sorusunun yanıtını ararken, Alpay Kazan’ın cenazesi de yürekleri yaktı.

Acun Ilıcalı, çok yakın arkadaşı olan Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan’ın ölümüyle adeta yıkıldı. Önceki gün Alpay Kazan’ın ölümü sonrası bir veda mesajı yayınlanan Acun Ilıcalı, Kazan’ın cenaze törenine katıldı. Cenaze törenine katılanlar arasında Mustafa Topaloğlu, Esat Yontunç, Alp Kırşan gibi isimler vardı…

Cenazede Acun Ilıcalı’nın metanetini koruduğu görülürken, Esat Yontunç kendisini zor tuttu. Öte yandan önceki akşam Survivor’ın ada konseyini bu zor durum sebebiyle Murat Ceylan sundu. Murat Ceylan ve yarışmacıların gözyaşlarına hakim olamadığı o anlarda, ekran başındakilerin yüreği dağlandı.



Ölüm haberi tüm Acun Medya ailesini yıkan Alpay Kazan’ın ölüm nedeni de birkaç gün sonra ortaya çıktı. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği düşünülen Alpay Kazan’ın ölüm nedeninin kanser olduğu ortaya çıktı. Survivor yarışmacılarından Merve Aydın’da annesini kanser nedeniyle kaybetmişti. Konseyde en zor anları yaşayanlardan biri de Merve Aydın oldu.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR