60 Bin TL Peşin, 4.400 TL Taksitle Otomobil Sahibi Olun! İş Bankası'ndan Benzersiz Taşıt Kredisi....

60 Bin TL Peşin, 4.400 TL Taksitle Otomobil Sahibi Olun! İş Bankası'ndan Benzersiz Taşıt Kredisi....
YAYIN TARİHİ: 8.01.2022 09:05:00

60 bin TL peşin ve 4.400 TL taksitle otomobil sahibi olabilirsiniz! İş Bankası tam da bu noktada harika fırsatları sizlerle buluşturmaktadır. 2022 yılı itibari ile Türkiye’de yaşayan vatandaşların sıfır otomobil almaları oldukça zor bir halde. Durum böyle olunca vatandaşlar araba sahibi olabilmek için 2. el araçlara yönelmektedirler. Vatandaşların daha kolay bir şekilde otomobil sahibi olabilmeleri için İş bankası benzeri olmayan bir taşıt kredi ortaya çıkardı.

Özellikle dolar kurunda ki sert düşüş ile beraber vatandaşlar bu fırsattan yararlanmak istiyorlar. İş Bankası 150 bin TL’ye kadar olan araçlara tam olarak 60 bin TL kredi vermektedir. 150 Bin TL’nin üzerinde ki araçlara ise tam olarak 100 Bin TL kredi vermektedir. Bu kredilerin aylık ödemesi ise 4.400 TL taksitlerle yapılmaktadır.

İş Bankası Taşıt Kredi Nasıl Alınır?


Sıfır kilometre araç almak isteyen vatandaşlardan bankalar kefil şartı aramaz. Ancak ikinci el araçlarda kefil şartı aranmaktadır. Ancak müşteriler taleplerine göre kefil gösterebilirler. Ayrıca ikinci el araçların kredi tutarı, aracın sayısal olarak kasko değeri üzerinden hesaplanarak verilir. Krediler bireysel araç ve şirket aracı olarak ayrılarak her iki çeşit için farklı krediler verilmektedir. Otomobil kredi alınırken şu veriler hesaplanarak kredi tutarı verilir: Kasko değeri, 120 Bin TL’ye kadar olan araçların p değeri, 120 Bin TL’den fazla olan araçların 0 değeri hesaplanarak kredi verilmektedir.

İş Bankası Taşıt Kredisi İçin Gerekli Evraklar


İş bankasının 2022 yılı için araç almak isteyen müşterilerine yaptığı bu büyük fırsattan yararlanabilmek için bazı evraklara sahip olmanız gerekmektedir. Krediden yararlanabilmeniz için ön şart, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanızdır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar; Sürücü belgelerinin aslı veya fotokopisi, gelir durumu belgesi, taşıt proforma faturası (0 kilometre araç almak isteyen müşteriler için geçerli) gereklidir.



Eğer ikinci el araç almak istiyorsanız yukarıda ki belgelere ilave olarak motorlu araç tescil belgesi ve trafik belgesine ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu belgeleri hazır olduktan sonra istediğiniz zaman iş bankasından randevu alabilir ve kredi işlemlerinizi başlatabilirsiniz.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR