31 Ocak Tarihine Kadar Başvurun! Öğrencilere Damping Var! 5.250 TL Onay Alın! Mayıs'ta Ödeyin

31 Ocak Tarihine Kadar Başvurun! Öğrencilere Damping Var! 5.250 TL Onay Alın! Mayıs'ta Ödeyin
YAYIN TARİHİ: 12.01.2022 12:49:00

Öğrenci olan gençlere genellikle bankalardan kredi almak istedikleri süre olumsuz yanıt almaktedirler. Çünkü öğrenci olduğunuz hedefiyle bankalardan kredi onayı alamazsınız. Bankalar kredi vereceği vatandaşlara genellikle sigorta istemektedir. Ama bazı bankalar öğrenci olmanız dahilinde sizlere 5.250 TL kredi imkanı sağlar. Şimdi sizlere bu bankalar ile alakalı bilgiler vermek istiyoruz. Öğrenci kredisi alabilmeniz hedefiyle ilk olarak banka kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Banka kredi notu düşük olan öğrenciler ne yazık ki maalesef kredi onayı alamazlar.

Öğrencilere büyük bir fırsat geldi. Parası olmayan öğrencilere hızır gibi yetişti! 30 Aralık'a kadar müracaat yapın! 5.250 TL hemen hesaba yatıyor. Borcunuzu 2022'de ödeyin. İşte kampanya detayları... Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

TEB 5.250 TL KREDİ 


TEB BANK bağlamında 5.250 TL'ye kadar kredi müracaatı yapabilirsiniz. Bu bağlamda sizlere SMS kredi servisini öneriyoruz. SMS ile kredi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız SMS ile kredi müracaatı gerçekleştirmek amacıyla T.C. Kimlik Numaranızı mesaj atarak kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Alacağınız kredi miktarını yazın,
bir boşluk bırakın ve TC kimlik nonuzu 4466'ya SMS atın. Kredi onayı aldığınız anda en yakın banka şubesine giderek paranızı alın.



 

İNG 5.250TL KREDİ 


İNG Bank üzerinden online olarak 5.250 TL kredi müracaatı yapabilirsiniz. 
İNG Bank 5.250 TL kredi müracaatı gerçekleştirmek amacıyla mobil bankacılığa girmemiz gerekiyor. Kredi müracaatını yapacak olan müşteriler onay aldıklarında bu kredileri hesabına atabilir. Hem de SMS atarak da ne kadar kredi onayı alacağımızı öğrenebilirsiniz. 
Kredi kelimesini search ederek, tc kimlik numaranızı 2205'e bu verileri kısa mesaj olarak göndermek yeterli oluyor. Bu şekilde SMS attığımızda ING Bank gereksinim kredisi müracaatı yapmış oluyoruz. İNG Bank üzerinden onay alan kişiler, şubelere gitmeden kredi alabilmek amacıyla bankadan internet bankacılığını mutlaka alması gerekiyor.

İŞ BANKASI 5.250 TL KREDİ 


Öğrenciler bağlamında İş Bankası 5.250 TL anında kredi veriyor. Bunu almaları için 
İş Bankası müşterisi olmak gerekiyor. İhtiyaç Kredisi olarak kullanılacak olan bu krediyi kullanmak için İş Bankası mobil uygulamasına girmeniz gerekiyor. 

İş Bankası uygulamasına girdikten sonra buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak hemen ne kadar onay aldığınızı görebilir, 3 sene vadeye kadar öğrencilerede verilen nakit kredi olan İş Bankası kredisini hesabınıza atabilirsiniz. İş Bankası internet sitesi üzerinden de müracaat yaparak ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz. Eğer Bankada bir hesaplarınız yoksa banka şubelerine giderek öğrenci kredisi alamıyorsunuz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR