25.000 TL'ye Kadar Borcunuz Varsa, 2 Bankadan Kredi Alınacak, Duyurusu Yapıldı

25.000 TL'ye Kadar Borcunuz Varsa, 2 Bankadan Kredi Alınacak, Duyurusu Yapıldı
YAYIN TARİHİ: 22.08.2021 22:03:00

QNB Finansbank ve İş Bankası 25000 TL borç kapatma kredisi veriyor. QNB Finansbank ve İş Bankası üzerinden borç kapatma kredisi nasıl alınır? Kredi başvuru şartları nelerdir? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Sizler de bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak istiyorsanız bankaların borç kapatma kredileri ile birlikte bu kredileri alabiliyorsunuz. İhtiyaç Kredisi olarak verilen bu krediler bireysel müşteri temsilcisi üzerinden yapacağınız kredi başvuruları ile birlikte onay verilecektir.

25000 TL borç kapatma kredisi almak istiyorsanız bazı şartlar vardır. Bu şartlara uygun olmanız durumunda kredinizi 36 ay vadeye kadar kullanabilirsiniz. 25 bin TL'ye kadar alınacak borç kapatma kredilerinde banka şartlarına uygun olan müşteriler hemen aynı gün içerisinde kredi onayı alır ve diğer bankadaki borçları hesaplanarak 25 bin TL'ye kadar kredi kullanır. Şimdi sizlere bu iki banka üzerinden alacağınız borç kapatma kredisi kampanyası hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

QNB Finansbank 25000 TL borç kapatma kredisi başvurusu

QNB Finansbank üzerinden 25000 TL borç kapatma kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler banka şubelerine giderek kredi başvurularını hızlı bir şekilde yapabilmektedirler. Diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı bu bankaya giderek hemen ödeyebilirsiniz.

25 bin TL borç kapatma kredisi başvurusu yapmak isteyen müşterilerin kredi notu 1200 ve üzerinde olması durumunda kredi onayı alacaklardır. Banka ihtiyaç kredisi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borçlarınız kapatılmaktadır. Konut kredisi ve taşıt kredisi kapatmaları maalesef yapılmamaktadır. 25 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka şubelerine giderken kimlik belgesi gelir belgesi ve borç kapatma limitlerini öğrenip kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.

QNB Finansbank üzerinden bu alacağınız krediler de ihtiyaç kredisi olarak işlem yapamıyorsunuz. Sadece borç kapatacağız bankalara aldığınız kredi limiti ile birlikte para gönderiliyor. Eğer ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız TC. kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj göndererek işlem yapabilirsiniz. Mesaj gönderdikten sonra onay alırsanız en yakın banka şubesinden kimlikle veya internet bankacılığı üzerinden Online olarak Kredi kullanabiliyorsunuz. QNB Finansbank kredilerle İlk 3 ay erteleme yapma imkanı da sizlere tanıyor. Toplamda ise 36 ay vadeli Kredi kullanabilirsiniz.

İş Bankası 25000 TL borç kapatma kredisi nasıl alınır?

İş Bankası şubelerine giderek 25000 TL ye kadar borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz. 25000 TL ye kadar alacağınızı borç kapatma kredilerinde kredi kartı ve kredi borçlarınızı kapatarak işlem yapacaksınız. 36 ay vadeye kadar alacağınız bu kredilerde ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yaparsınız. Eğer 25000 TL üzerinde de ihtiyaç kredisi veya borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız banka şubeleri sizlere destek verecektir. Banka üzerinden kredi kullanacak olan müşteriler 1200 ve üzerinde kredi notu olması durumunda işlem yapacaklardır. İş Bankası ayrıca müşterilerle ihtiyaç kredisi kampanyası da yapan bankalardan birisidir. Özellikle bankada hesabı olan müşteriler İş Cep uygulamasına girerek şubelere gitmeden de kredi kullanabiliyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR