25 Ocak 2022 Bugün BİM-A101-ŞOK Ve Migros Açık Mı? Marketler Kaçta Açılacak, Saat Kaçta Kapanacak?

25 Ocak 2022 Bugün BİM-A101-ŞOK Ve Migros Açık Mı? Marketler Kaçta Açılacak, Saat Kaçta Kapanacak?
YAYIN TARİHİ: 25.01.2022 09:25:00

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle AVM’ler bu akşam itibarıyla saat 19.30’da kapatılacaktır." açıklamasında bulundu. Bu haberlerle eş güdümlü market çalışma saatlerinde planlama yapılıp yapılmadığı merak edildi.  Peki, BİM-A101-ŞOK ve Migros 25 Ocak 2022 marketler saat kaça kadar açık olacak?

İstanbul'u adeta esir alan kar yağışı ile birlikte her şey aksamaya devam ediyor. Bu anlamda BİM-A101-ŞOK ve Migros marketlerin çalışma saatleri açık olup olmadıkları merak ediliyor. marketlerin çalışma saati ile alakalı rastgele bir farklılık yapılmadı. Fakat saatlerde farklılık olursa haberimize eklenecektir. Peki, BİM-A101-ŞOK ve Migros 25 Ocak 2022 marketler saat kaça kadar açık olacak?  Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

25 OCAK 2022 BUGÜN BİM-A101-ŞOK VE MİGROS AÇIK MI? MARKETLER KAÇTA AÇILACAK, SAAT KAÇTA KAPANACAK?

BİM-A101-ŞOK ve Migros marketlerin çalışma saati ile alakalı rastgele bir farklılık yapılmadı. Fakat saatlerde farklılık olursa haberimize eklenecektir...

AVM SAATLERİ DEĞİŞTİ! 


Kamu kurumlarından mesai saatleri 15.30'a çekildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle AVM'ler bu akşam itibarıyla saat 19.30'da kapatılacağını duyurdu.
 

İSTANBUL'A GİRİŞLER DURDU 

Açıklamada, "Anadolu doğrultusundan İstanbul tarafına ulaşım, Sakarya'dan (İzmit ve İstanbul istikametine) itibaren bütün otomobiller bağlamında durdurulmuştur. Kocaeli'nden ise yalnız ağır taşıt trafiği (İstanbul yönündeki TIR trafiği) durdurulmuştur. Yalova'dan İstanbul ve İzmir istikametindeki ulaşım bütün vasıtalar amacıyla durdurulmuştur" ifadelerine yer verildi.

Trakya'dan İstanbul'a kar yağışı nedeniyle otomobil girişlerine izin verilmeyeceğinin duyurulmasının sonrasında otomobiller program noktalarından geri çevriliyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR