17 Mayıs Pazartesi Günü Yüz Yüze Eğitim Başlıyor mu? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Açıklama Geldi!

17 Mayıs Pazartesi Günü Yüz Yüze Eğitim Başlıyor mu? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Açıklama Geldi!
YAYIN TARİHİ: 12.05.2021 23:17:00

17 Mayıs pazartesi günü yüz yüze eğitim başlıyor mu? Eğitimler yüz yüze mi online mı devam edecek? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte detaylar...


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından merak edilen konulara açıklık geldi. Tam kapanmanın bitmesinin ardından yüz yüze eğitime dair detaylar merak ediliyor. Tam kapanma öncesinde başlayan yüz yüze eğitim kaldığı yerden devam edecek mi? 17 Mayıs Pazartesi günü yüz yüze eğitim başlayacak mı herkes tarafından araştırılıyor. Bunun üzerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önemli açıklama geldi. 17 Mayıs pazartesi yüz yüze eğitim başlıyor mu?

17 MAYIS'TA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR MU?

Merak edilen konuya açıklık getirildi. Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitime dair Twitter hesabından yazılı açıklamada bulundu. İşte açıklamanın detayları...

Tüm dünyada devam eden pandemi süreci artarak devam ederken, Türkiye de artan vaka sayıları üzerine tam kapanma sürecine girildi. Tam kapanma sürecinin başlamadan önce okullarda yüz yüze eğitim süreci başlamıştı. Tam kapanma süreci ile beraber yüz yüze eğitime de ara verilmesi üzerine 17 Mayıs pazartesi günü yüz yüze eğitim kaldığı yerden devam edecek mi merak ediliyor.


Milli Eğitim Bakanlığı'nin Twitter hesabından yapılan yazılı açıklamada; "17 Mayıs 2021 Pazartesi günü resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacaktır. Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, 17 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadeleri yer aldı.

TWİTTER HESABINDAN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA!



KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar programına katılarak video konferans yolu ile "81 İl'den 560 gençle en uzun iftar sofrası" öğrencilerin sorularını cevapladı. Bu toplantıda yapılacak olan kabine toplantısının ana maddesinin okullar olduğunu açıkladı. Bakanların katılımı ile yapılacak olan kabine toplantısının da tarihi merak edilmektedir. Tam tarih belirtilmemişken toplantıda yüz yüze eğitime dair tüm detaylar masaya yatırılacak buradan çıkan değerlendirmelerin sonucunda karar paylaşılacak..

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR