14 Ocak Cuma Konya, Aksaray, Karaman Yarın Okullar Tatil Mi? Kar Tatili Konya, Aksaray, Karaman...

14 Ocak Cuma Konya, Aksaray, Karaman Yarın Okullar Tatil Mi? Kar Tatili Konya, Aksaray, Karaman...
YAYIN TARİHİ: 13.01.2022 16:07:00

Soğuk hava dalgasıyla birlikte, kar yağışı da girmiş durumda. En çok etkili olunan yerler ise Konya, Aksaray, Karaman oldu. Milyonlarca öğrenci ve onların velileri okulların tatil olup, olmayacağını merak ediyor. Kar yağışının başlamasıyla öğrenciler, Konya, Aksaray, Karaman'da okullar yarın tatil mi' sorusuna cevap aramaya başladı. Her kar yağışının sonrasında bulunduğu gibi gözler gene Valilik'te... Peki, Konya, Aksaray, Karaman Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? 14 Ocak Cuma yarın Konya, Aksaray, Karaman'da okullar tatil mi?

Konya, Aksaray, Karaman'da kar yağışı etkili olmaya başladı. Yurdun dört bir yanından kar haberi geliyor. Kar yağışına hiç elbette en çok sevinenler çocuklar. Karda doyasıya eğlenmek isteyen öğrenciler, kar yağışının bulunduğu kentlerde eğitime ara verilip, verilmediğini yoğun şekilde araştırıyor. Konya, Aksaray, Karaman'da yoğun kar yağışı başladı. Peki, 14 Ocak Cuma yarın Konya, Aksaray, Karaman'da okullar tatil mi? Konya, Aksaray, Karaman Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

KONYA, AKSARAY, KARAMAN YARIN 14 OCAK CUMA OKULLAR TATİL Mİ? KAR TATİLİ KONYA, AKSARAY, KARAMAN'DA VAR MI?


Konya, Aksaray, Karaman'da kar yağışı bağlamında okulların tatil olup, olmayacağı merak ediliyor. Bu konu hakkında bilgi gelirse haberimizde vereceğiz. 

KONYA °C, 5°C


Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, güneyinin yükseklerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

KAR TATİLİ OLAN ŞEHİRLER 

AĞRI ELEŞKİRT'TE KÖY OKULLARI İLE TAŞIMALI EĞİTİME 1 GÜN ARA

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde kar yağışı nedeniyle köy okulları ile taşımalı eğitim veren okullar, bir gün süreyle tatil edildi.

Eleşkirt Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Aşırı ka

BAYBURT'TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Bayburt'ta yoğun kar ve buzlanma nedeniyle bugün için eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, meteorolojiden elde edilen veriler doğrultusunda il genelinde bugün başlayan kuvvetli kar ve buzlanmanın etkisini sürdüreceğinin değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimiz ve ilçelerin tamamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, 13 Ocak Perşembe günü bir gün süreyle tatil edilmiştir."

Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

ORDU

Ordu'nun Korgan, Mesudiye ve Akkuş ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.


Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle Korgan, Mesudiye ve Akkuş'da eğitim ve öğretime 13 Ocak Perşembe günü ara verildiği kaydedildi.

Söz konusu ilçelerde engelli ve hamile kamu görevlilerinin yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

DENİZLİ

Denizli'nin Çameli ilçesinde, kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Çameli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, kar yağışı sebebiyle ilçe genelinde 12 Ocak çarşamba günü yüz yüze eğitime ara verildiği belirtildi.

Olumsuz hava şartlarının insan sağlığını ve trafik güvenliğini tehlike oluşturabileceği belirtilen açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da yarın izinli sayılacağı kaydedildi.

Eğitim ve öğretimin yarın uzaktan devam edileceği belirtildi.



ÇANAKKALE

Çanakkale'de yarın beklenen olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle, taşımalı ve köy okullarında eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yarın bölge genelinde hava şartlarında olumsuzluk yaşanmasının ve kar yağışının beklendiği belirtildi.

Bu nedenle, il genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yine il genelinde köy okullarımızda ve bu okullarda görev yapan öğretmenlerimizin birçoğu il ve ilçe merkezlerinden günübirlik bu okullara gidip geldikleri ve öğrencilerinin büyük kısmı eğitime taşıma yoluyla eriştikleri için, yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verilecektir. Bu kapsamdaki öğrencilerimiz, eğitimlerine EBA üzerinden devam edebileceklerdir. Taşımalı eğitim dışındaki eğitime ara verilmesi kararı, oluşan şartlara göre ilçe bazında kaymakamlıklarımızca değerlendirilerek alınacak olup, bu kararlar en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ayrıca, aynı gün il genelinde kronik hastalığı bulunan , hamile ile engelli personeller 1 gün idari izinli sayılacaklardır."

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR