14 Ocak 2022 Merkür Retrosu Buçlara Etkisi! Balık, Başak, Yay, İkizler, Aslan Terazi Burç Yorumları!

14 Ocak 2022 Merkür Retrosu Buçlara Etkisi! Balık, Başak, Yay, İkizler, Aslan Terazi Burç Yorumları!
YAYIN TARİHİ: 14.01.2022 11:28:00

Merkür retrosu bilindiği gibi en önemli astroloji olaylarından biridir. Merkür retrosu astroloji gündemini takip edenler bağlamında merakla araştırılıyor. Astrologların açıklamalarına göre, hepimiz Merkür'ün retro etkilerinden nasibimizi alıyoruz. Yılda yalnızca 3 kez, Merkür gezegeni geriye doğru hareket etmeye başlıyor. Bu geri hareketin bulunduğu döneme, astrologlar 'Merkür Retrosu' ismini veriyor. Peki, Merkür retosunun burçlara etkileri ne? İşte Merkür retrosu Balık, Başak, Yay, İkizler, Aslan Terazi Burç Yorumları...

14 Ocak yani bugün itibariyle Merkür Retrosu bağlamış bulunmaktadır. Astroloji hususu gündemden düşmeyen konulardan biri. Merkür gerilemesi ise burçları değişik şekillerde etkileyebiliyor, Peki, Merkür retosunun burçlara etkileri ne? İşte Merkür retrosu Balık, Başak, Yay, İkizler, Aslan Terazi Burç Yorumları... Merkür yavaşlıyor. Yılın ilk Merkür gerilemesi önümüzdeki 21 gün boyunca sürecek. Kartlar yeniden dağıtılıyor. Rusya'nın Kazakistan'a olan müdahalesi ABD'nin karın ağrısı olmaktan öteye gidecek. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

14 OCAK 2022 MERKÜR RETROSU BUÇLARA ETKİSİ! BALIK, BAŞAK, YAY, İKİZLER, ASLAN TERAZİ BURÇ YORUMLARI!

KOÇ: GÜNEŞ tepe evinizde ilerliyor. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Bugün isteklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız.

BOĞA: MADDESEL özgürlüğünüz için, her tür şartı hedef olarak belirleyebilir ve isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Ailevi sorunlar gündemde.



İKİZLER: ORGANİZASYONLARLA yaşantınızı renklendirmek isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmanız zaman alabilir.

YENGEÇ: HAYALLERİNİZİ gerçekleştirmek için işbirliğine ihtiyacınız var ama çevrenize güvenmiyorsunuz. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için, şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

ASLAN: YAKIN arkadaşlarınızla işbirliği içinde olacağınız bir gün. Siz, kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz.



BAŞAK: SİSTEMLİ yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Birçok aktivite içinde olabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızın sizi sınırlandırması canınızı sıkacaktır.

TERAZİ: BUGÜN kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Özgün fikirlerle ortaya çıkıyorsunuz. Kariyerinize katkısı olacak kişilerle tanışmanız ufkunuzu genişletecektir.

AKREP: DUYGUSAL isteklerinizde aşırıya kaçıp kendinizi huzursuz etmeyin. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Başlangıçlarda ısrarcısınız.




YAY: İÇSEL sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz.

OĞLAK: DÜŞÜNCELERİNİZDEN ödün vermemenize rağmen, bugün olaylara bakışınızda gözle görülen bir gerginlik var. Çevrenize tepkilisiniz ve kimsenin fikrini almak istemiyorsunuz.

KOVA: DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ konuların kabul görmesi sizin için mutluluk kaynağı. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamı yönlendirmek size çok şey kazandırır.

BALIK: İŞ YAŞANTINIZDAKİ çabaların, size kazandıracağı prestijleri unutmamalı ve geleceğe yatırımdan çekinmemelisiniz. Kariyer evinizdeki Mars güçlü işlerin altına imza atacağınızı gösteriyor.


2022 YILI MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BAŞLIYOR, NE ZAMAN BİTİYOR?

2022 merkür retrosu takvimi şöyle;

14 Ocak - 6 Şubat

10 Mayıs - 4 Haziran

9 Eylül - 3 Ekim

29 Aralık - 20 Ocak 2023

MERKÜR RETROSU NEDİR?


Merkür astrolojide etkileşim, ifade, konuşma, anlaşmalar, elektronik eşya, eğitim, ulaştırma, ticaret ve kardeşleri temsil eder. Bu amaçla Merkür retrosunun yaşandığı dönemlerde; etkileşim sorunları, hatalı anlaşılmalar, elektronik aletlerin bozulması, eğitim ve sınavlarda zorluklar, seyahatlerde gecikmeler, yolculuklarda eşya kayıpları, ticari konularda anlaşmazlıklar, kardeşler arası etkileşim sorunları gibi etkiler kendisini gösterir.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR