13 Ocak Kiptaş Aydınlıkevler Kura Sonuçları Asıl Yedek Liste! KİPTAŞ Aydınlıkevler Sıralı İsim Liste

13 Ocak Kiptaş Aydınlıkevler Kura Sonuçları Asıl Yedek Liste! KİPTAŞ Aydınlıkevler Sıralı İsim Liste
YAYIN TARİHİ: 13.01.2022 12:52:00

13 Ocak Kiptaş Aydınlıkevler Kura Sonuçları asıl ve yedek liste açıklandı. KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler 2+1 3+1 evleri için kura sonucu arama motorlarında en fazla aratılanlar arasına girdi. 13 Ocak Kiptaş Aydınlıkevler Kura çekiliş sonuçlarına 150.000 kişi katıldı. KİPTAŞ'ın İstanbul Tuzla eyaletinde inşa edeceği konutlara yoğun ilgi gösterilmişti. Başvuru işlemlerinin ardından, kura çekilişi 13 Ocak günü tamamlandı.

13 Ocak Kiptaş Aydınlıkevler Kura Sonuçları asıl ve yedek liste açıklaması biraz önce yapıldı. 
KİPTAŞ’ın Tuzla Aydınlıkevler’de inşa edeceği konutların hak sahipleri kura çekilişiyle belli oldu. Projeye ismi çıkmayan vatandaşlar ön müracaat bedelleri iade edilecek. Kazananlar 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olabilecek. Peki; KİPTAŞ Tuzla kura çekiliş sonuçları ve isim listesi duyuruldu mı? İşte; KİPTAŞ Tuzla kura sonucu... Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



 

13 OCAK KİPTAŞ AYDINLIKEVLER KURA SONUÇLARI ASIL YEDEK LİSTE! KİPTAŞ AYDINLIKEVLER SIRALI İSİM LİSTE


KİPTAŞ Tuzla kura çekiliş sonuçlarına alttaki bağlantıdan ulaşabilir ve isim listesini sorgulayabilirsiniz.

KİPTAŞ TUZLA KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

KİPTAŞ AYDINLIKEVLER ÖN BAŞVURU BEDELLERİ İADE EDİLECEK


Ön müracaat bedelleri, kura sonunda asil hak sahibi olamayan davetlilere kura çekiliş tarihinden ileri beş (5) iş günü içerisinde, aynen ve faizsiz olarak iade edilecektir. Fakat kredi kartı ya da banka kartlarına oluşturulan iade bedelleri bankalara bağlı olarak prosedür gerçekleştikten 2-7 iş günü sonra yansıyabilmektedir.
Ön müracaat ödemesi mobil/internet bankacılığı kullanılarak havale/EFT ile yapılmışsa paranın ödendiği İBAN numarasına, ödeme kart ile yapılmışsa tahsil edildiği karta, bankamatik ya da şubeden yapılmışsa katılımcı doğrultusundan müracaat sırasında verdiği İBAN numarasına iade edilecektir.

KİPTAŞ AYDINLIKEVLER 120 AY VADE İMKANI


KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde 88 metrekare alana sahip 210 adet 2 oda 1 salon kapalı mutfak konut, 79 metrekare alana sahip 40 adet 2 oda 1 salon açık mutfak konut, 104 metrekare alana sahip 71 adet 3 oda 1 salon konut mevcut.

Merakla beklenilen KİPTAŞ Aydınlık Evler Tuzla projesinde yüzde 40 engelli vatandaşlara, şehit ve gazi yakınlarına ve sağlık çalışanlarına birtakım ayrıcalıklar sağlanıyor.

120 ay vade olanağı sağlanan Aydınlık Evler KİPTAŞ projesi 21 blok şeklinde inşa ediliyor. Dar gelirli ailelerin ev sahibi olacağı Aydınlık Evler projesinde taksitler 3 bin 400 liradan başlıyor.


KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinde konutların yanı sıra 21 dükkan ve 1 kreş de yer alıyor.



PROJE VE ÖRNEK ÖDEME TABLOSU AŞAĞIDA YER ALAN LİNKTE 

https://aydinlikevler.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ NEDİR?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait konut şirketi olan Kiptaş'ın açılımı ise 'İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş.' dir. 

Kiptaş ilk olarak 1987 senesinde İmar Weidleplan ismiyle kurulmuştur. 1994 mahalli seçimlerinden sonra ise 'İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş.' adı ile tekrardan yapılanmıştır. İBB kuruluşu olan şirket, 1995 senesinde kuruluşunu tamamladı. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR