1.24 Faiz Oranları ile İhtiyaç Kredisi Kampanyası 3,6,9 Ay Vadeli Erteleme ile Verilecek

1.24 Faiz Oranları ile İhtiyaç Kredisi Kampanyası 3,6,9 Ay Vadeli Erteleme ile Verilecek
YAYIN TARİHİ: 14.09.2021 08:25:00

3 ay ertelemeli 1.24 faiz oranı ile kredi veren bankalar yeni kampanyalarını duyurdu. 36 ay vadeye kadar 100 bin TL'ye kredi başvurusu yapabilirsiniz. İşte detaylar...

3 ay ertelemeli 1.24 faiz oranı ile kredi veren bankalar yeni kampanyalarını duyurdu. 36 ay vadeye kadar 100 bin TL'ye kredi başvurusu yapabilirsiniz. 3 ay ertelemeli ve uygun faiz oranlarıyla kredi almak için başvuru nasıl yapılır, kredi başvuru şartları nelerdir, sizlere bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Bankaların son dönemlerde yaptıkları kredi kampanyalarından bir tanesi ertelemeli krediler olmuştur. 3 ay ertelemeli, 6 ay ertelemeli, 9 ay ertelemeli krediler bankalar tarafından verilmektedir. Özellikle bayram sonrasında bu kredi kampanyaları devam ettiğini görüyoruz. Şuan alacağınız bir ihtiyaç kredisini 2021 yılında ödemeye başlayabilirsiniz. Sizlere yazımızda yaptığımız araştırmalar üzerine hangi bankalardan hangi şartlarda uygun faiz ile ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz bu bilgileri vermek istiyoruz. Kredileri alırken belirli şartlara da uygun olmanız gerekiyor. Şimdi sizlere bu şartları ve kredi alacağınız bankaların kredi başvuru aşamalarını verelim.

Kredi başvuru şartları nelerdir?

Kredi başvurusu yapmadan önce bankaların ihtiyaç kredisi politikalarına uygun olmanız gerekiyor. Kredi alacak olan kişi başvuru yaptıktan hemen sonra onay alabilecektir. Bu onayı alabilmesi için de kredi notunun uygun olması gerekiyor. Kredi notu en az 1200 ve üzerinde ise vereceğimiz bankalardan kredi başvurusu yapabilecektir. Banka sizlere ayrıca kredi sicil durumunuza bakarak da onay verecektir. Bir başka bankadan eğer ödeme gecikmeleriniz varsa bu sizin kredi alabilmenize etkileyecektir. Bankalardan icralık ve avukatlık olan kişiler Onay alamayacaklardır. Kara listede olan müşterilere bankalar maalesef kredi vermemektedir. Şimdi sizlere hangi bankalardan 1.24 faiz oranı ile kredi alabilirsiniz, 3 ay ertelemeli nasıl kredi kullanabilirsiniz bunun bilgilerini verelim.

ING Bankası 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?


ING Bank üzerinden 3 ay ertelemeli kredi başvurusu yapmak istiyorsanız banka şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Bankanın kredisi için resmi internet sitesine girerek buradaki kredi başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Kredi başvuru formunu doldururken kimlik numaranızı ve kimlik bilgilerinizi yazarak iş bilgisi ve kredi kullanacağınız bankayı da seçtikten sonra kredi sonucunu aynı sayfada görebilirsiniz.

Kredi onayı aldığınızda banka sizin kredi notunuz a göre düşük faiz oranı uygulayacaktır. Kredi başvurusu yaptıktan hemen sonra bu onayı alan müşteriler seçtikleri bankaya giderek kimlikleriyle kredi kullanabilirler. ING Bank 36 ay vadeli Kredi verirken 3 ay erteleme de yapmaktadır. ihtiyaç kredilerinde internet üzerinden yaptığınız başvurular da 50.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz.

TEB 3 ay ertelemeli cepteteb ihtiyaç kredisi başvurusu

TEB bankasının hizmete geçirdiği dijital banka olan cepteteb Bankası 50.000 TL'ye kadar müşterilerine 1.24 faiz oranı ile kredi vermektedir. Bu krediyi internet üzerinden başvuru yaparak alabilirsiniz. Eğer cepte Teb müşterisi iseniz mobil uygulamasına girerek bankanın kredisini kullanabiliyorsunuz. Cepte Teb Bankası üzerinden verilen bu kredi başvurusunda sizin kredi notunuza göre faiz uygulanacağı için en düşük faizli krediyi kullanacak olan müşterinin kredi notu yüksek olması gerekiyor. Eğer internet üzerinden başvuru yapamadığımızı düşünüyorsanız, TEB şubelerine giderek kimlik ve gelir belgenizde kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası 3 ay ertelemeli kredi başvurusu nasıl yapılır?

Son olarak da sizlere kamu Bankası olan Ziraat Bankası üzerinden nasıl kredi alabilirsiniz bunun bilgilerini vermek istiyoruz. Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi alacak olan kişiler düşük faizlerle kredi kullanabilirler. Banka 100 bin TL'ye kadar şubelerden kredi başvurusu yapmanıza olanak sağlayacaktır. Kredi başvurusu yapan kişi çalışıyor ise en az 6 aylık sigortasının olması gerekiyor. Emekli olan kişilerde emekli maaşlarını bu bankaya taşıdıklarından 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli kredi kullanabileceklerdir. Daha önce bu bankadan kredi kullanan müşteriler ise bankanın internet bankacılığını kullanarak hemen kredi başvurusu yapabilmektedir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR