11-12-13-14 Mart 2022 Trendyol Go, Banabi, Yemeksepeti Çalışıyor Mu? Eve Servis Sipariş Geliyor Mu?

11-12-13-14 Mart 2022 Trendyol Go, Banabi, Yemeksepeti Çalışıyor Mu? Eve Servis Sipariş Geliyor Mu?
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 12:07:00

İstanbul'da 11-12-13-14 Mart bugün yarın Trendyol Go, Yemek Sepeti ve Banabi çalışıyor mu? Trendyol Go, Yemek Sepeti ve Banabi bugün, yarın eve sipariş getiriyor mu? Bu anlamda son 35 yılın en büyük kar fırtınası İstanbul'u esir aldı. İstanbul çapında motosikletlilerin ve motokuryelerin trafiğe çıkışı yasaklandı.

Son dakika haberler gelmeye devam ediyor. İstanbul'da 11-12-13-14 Mart bugün yarın Trendyol Go, Banabi, Yemeksepeti çalışıyor mu ve eve sipariş getiriyor mu sorularının cevabı vatandaşlar doğrultusundan en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İstanbul Valiliği kar yağışı esnasında rastgele bir olumsuzluk ortaya gelmemesi amacıyla yoğun önlemler aldı. Valilik doğrultusundan alınan önlemler amacıyla da motokuryelerin trafiğe çıkışının yasaklanması da vardı. Evlerine sipariş vermek isteyen vatandaşlar ise İstanbul'da kurye yasağı var mı, İstanbul'da Trendyol Go, Banabi, Yemeksepeti çalışıyor mu gibi soruların cevabını incelemeye başladı.




İstanbul'da etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği doğrultusundan peşpeşe önlemler alındı. Valilik doğrultusundan oluşturulan bildirime göre ikinci bir açıklama bağlamında İstanbul'da motokuryeler trafiğe kesinlikle çıkmayacak. Vatandaşlar ise evlerine sipariş verip veremeyeceklerini merak ediyorlar. Genellikle Yemeksepeti'nin Banabi uygulamasını kullanmak isteyenler arama motorunda yoğun şekilde tetkik yapmaya başladı. Peki, İstanbul'da 11-12-13-14 Mart bugün yarın Trendyol Go, Yemek Sepeti ve Banabi çalışıyor mu? Trendyol Go, Yemek Sepeti ve Banabi evlere sipariş getiriyor mu? Detaylar haberimizde…


 

EVE SERVİS SİPARİŞ GELİYOR MU?


İstanbul Valiliği doğrultusundan oluşturulan bildirime göre İstanbul'da ikinci bir duyuruya kadar motokuryelerin trafiğe çıkması yasaklandı. Kent çapında ikinci bir duyuruya kadar motosikletliler ve Scooter lar trafiğe çıkamayacak. Yani İstanbul'da motokuryeler bundan sonra Vali doğrultusundan yapılacak yeni duyuruya kadar evlere sipariş götüremeyecek. Şu anda yalnızca vasıtayla eve servis yapan restoran ya da firmalar sipariş almaya devam ediyor.

11-12-13-14 MART 2022 TRENDYOL GO, BANABİ, YEMEKSEPETİ ÇALIŞIYOR MU?

Evine sipariş vermek isteyenler sabah saatlerinden bu yana 10 Mart 2022 bugün Trendyol Go, Banabi, Yemeksepeti çalışıyor mu sorusunun yanıtını araştırıyor. Fakat motokurye yasağı bulunduğu amacıyla Trendyol Go, Banabi, Yemeksepeti bugün hizmet veremiyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR